Subiect: Biblia Ortodoxa.
View Single Post
Vechi 15.02.2010, 19:24:08
Alexmot Alexmot is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Tu nu vrei sa intelegi ca in a 2 zi a creatiei nu era nimic fizic .Nu ai ce sa convingi pentru ca un om materialist vrea ceva palpabil nu credinta.Tu cu biblia nu poti sa ii dovedesti ca nu era ceva care ei pot accepta adica ceva nepalpabil.
Aceste ape sint lumea spirituala care nu se poate vedea cu ochiul fizic sau cu microscopul si apele care erau sub tarie erau spirituale nu erau fizice cum sint azi.Omul era in partea de jos a tariei ear restul entitatilor in partea de sus a tariei.
Toata creatia intai a fost creata in spiritual si dupa aceea sa condensat pina la ce vezi tu azi.
Stelele de pe cer sint lumile spirituale reflectarea lor in plan fizic biblia ne arata clar ca satan a tras de pe el un sfert din stele aceste stele reprezinta acele entitati sau lumi spirituale .

Biblia are in ea mult simbolism dar in acelas timp acest simbolism se transforma in realitate fizica dar trebuie sa putem sa il vedem pentru ca altfel nu poti sa inveti sau sa combati pe unii oameni care nu pot crede mai mult dec ceea ce vad.
Nu stiu cum citesti tu Biblia Ortodoxa dar eu vad ca scrie clar inca din ziua intaia erau si cerul si pamantul si lumina.....si intr-adevar pamantul era netocmit (adica era in dezacord si presupun ca era in dezacord cu a putea oferi tot ce este necesar pentru viata oamenilor) si gol (adica fara nimic pe el fara iarba fara pomi fara animale si fara oameni) dar pamantul era deja ceva trupesc adica fizic,iar lumina este ceva fizic...iar in ziua a doua a facut Dumnezeu taria si taria a numit-o cer si intr-adevar cerul la inceput nu avea stele si nici luminatorul de zi si luminatorul de noapte.Cum cu apele de deasupra tariei inca nu este clar si nici tu nu poti sa-mi explici eu zic sa mai recitim pana cand Dumnezeu ne va lamuri.Vorbind despre stelele din cer,atei imi pun mereu intrebarea:"Cum arata lumina in ziua a intaia,a doua si a treia a Facerii daca abia in ziua a patra Dumnezeu a facut stelele si cei doi luminatori?".
Unde scrie in Biblia Ortodoxa ca satan a tras de pe cer un sfert din stele?
Reply With Quote