View Single Post
Vechi 15.02.2010, 19:26:15
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta....
Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe.
Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor"....
Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.
Ai incercat sa aduci mai multi frati precum zice Scriptura sa stea de vorba cu el ca din gura a doi sau trei sa se statorniceasca cuvantul?Sa-l certe si sa-l mustre?Asta trebuia facut cand ai vazut ca incepe sa o ia pe aratura, asa probabil si-ar fi venit in fire.Altfel e cand , cuvantul vine din gura mai multora.Are putere mare.Oricum nu-ti pierde nadejdea si continua sa te rogi la Dumnezeu pentru el.Rugaciunea are putere mare si face minuni.Cat despre insotirile la Biserica, ar fi putut sa vina si el cu tine, dar daca conditioneaza prezenta lui la Biserica de prezenta ta la adunarea lui, atunci consulta un preot vezi ce zice , si dute si tu pe la adunare pe acolo, insa nu te ruga cu ei, si nu fa absolut nimic din ce fac ei, nu te impartasii si nimic altceva.Si daca mergi la adunare macar asa mai apuci sa vezi si ce prostii i se baga in cap la sotul tau pe acolo.Si incearca odata sa strangi mai multi frati ortodocsi, in special din apropiatii vostrii si ai lui implicit si sa-l mustre(consulta-te si aici cu un preot inainte).Probabil ca ar fi fost mai bine sa faci asta la inceput cand a inceput sa se rataceasca.Nu deznadajduii , mila lui Dumnezeu e mare.Fii credincioasa.
Reply With Quote