Citat:
|
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Eu nu zic ca e rau sa ai un duhovnic dar sa crezi ca el poate tine ceva pe pamant si in cer deja mi se pare cam aiurea, pentru ca un Preot nu este Apostol ci doar un om care este mai scolit in aceste invataturi Biblice, iar daca exista un Preot cu acele calitati pe care le aveau Apostolii nu cred ca lam vedea propavaduind intrun singur loc si sigur nu ar incerca sa tina ceva pe pamant si in cer pentru ca ei au venit sa ajute lumea.
Dar cei care au gasit drumul spre DUMNEZEU din afara Bisericii si fara ajutorul Bisericii ce credeti au sanse sa mearga pe drumul cel bun???????
|
eu nu spun ca fara Sf.Biserica {pt ca este Casa lui Dumnezeu}nu poti sa-l cunosti pe Dumnezeu si sa te porti ca un crestin dar trebuie din cand in candsa megi la BIserica sa te spovedesti sa iei Sf Impartasanie pt ca prin aceasta slujba care se face numai in cadrul unei biserici,omul are parte de harul divin care te vindeca de boli trupesti si sufletest,adica iti reda posibilitatea unui nou inceput ,inseamna o reinnoire sufletesca in primul rand.Sf impartasanie este ca un leac ,care iti vindeca ranile sufletului ,dobandite in urma savarsirii pacatelor.Eu cred cu toata taria sufletului in aceste slujbe si nimeni nu-mi poate schimba parerea.Sf Biserica {toate bisericile ortodoxe se sfiintesc cand isi incep activitatile ca sa spun asa},este locul unde salasluieste Harul lui Dumnezeu ,iar pe mine nu ma intereseaza ce fac uni si alti eu cred in ea.Si nu stiu ce sanse au unii care nu merg la biserica macar in sarbatorile mari;acolo iti gasesti si raspunsuri la unele probleme sufletesti pe care le ai; mi-e mi s-a intamplat de multe ori ,atunci cand predica preotul sa ma identific cu situatia care o prezenta si care rezulta din Sf Evanghelie si sa le aplic in viata mea