View Single Post
Vechi 15.02.2010, 23:01:46
andra_forscorpio andra_forscorpio is offline
Banned

Data înregistrării: 11.02.2010
Locație: Baia Mare
Religia: Ortodox
Implicit ...

"Sa inteleg ca tu numai de aia nu-ti omori parintii, ca te pedepseste cineva " topcat

Vezi tu, noi gandim total diferit... Eu am dat un exemplu daca voi chiar nu credeti in Dumnezeu, nu il considerati pacat, nu considerati nimic ca fiind pacat. O vorba am pentru tine...omul este mai mare daca sta in genunchi decat daca sta in picioare...asa ca pune-te in genunchi si roaga-te si vei fi mai mare decat noi toti !!!! Nu mai cauta argumente contra lui Dumnezeu, cauta raspunsul pe care inca nu l-ai gasit pentru ca in starea in care te afli esti foarte departe de adevar ! Nu mi-as omora parintii pentru ca ei mi-au dat viata cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar pe tine ce te opreste sa o faci ? Ca doar pentru tine nu exista pacat ! Imi vei spune poi ei mi-au dat viata, nu am de ce sa ii omor ! Si vei simti in tine primul lucru dat de Dumnezeu IUBIREA ! Si iubirea o negi?... Si natura o negi? Natura e insasi Dumnezeu !!! Oriunde mergi, oriunde privesti il vezi pe Dumnezeu dar esti prea incuiat in gandurile tale cele rele ca sa iti dai seama de asta ! Doamne ajuta !

Last edited by andra_forscorpio; 15.02.2010 at 23:17:27.