View Single Post
Vechi 15.02.2010, 23:17:43
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andra_forscorpio Vezi mesajul
Vezi tu, noi gandim total diferit... Eu am dat un exemplu daca voi chiar nu credeti in Dumnezeu, nu il considerati pacat, nu considerati nimic ca fiind pacat. O vorba am pentru tine...omul este mai mare daca sta in genunchi decat daca sta in picioare...asa ca pune-te in genunchi si roaga-te si vei fi mai mare decat noi toti !!!! Nu mai cauta argumente contra lui Dumnezeu, cauta raspunsul pe care inca nu l-ai gasit pentru ca in starea in care te afli esti foarte departe de adevar ! Nu mi-as omora parintii pentru ca ei mi-au dat viata cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar pe tine ce te opreste sa o faci ? Ca doar pentru tine nu exista pacat ! Imi vei spune poi ei mi-au dat viata, nu am de ce sa ii omor ! Si vei simti in tine primul lucru dat de Dumnezeu IUBIREA ! Si iubirea o negi?... Si natura o negi? Natura e insasi Dumnezeu !!! Oriunde mergi, oriunde privesti il vezi pe Dumnezeu dar esti prea incuiat in gandurile tale cele rele ca sa iti dai seama de asta ! Doamne ajuta !
Da, conceptul de pacat e o inventie omeneasca.
Sint multe motive pentru care nu imi omor parintii, majoritatea covirsitoare fiind inconstiente si le-am putea discuta, daca esti intr-adevar interesat. Oricum, pedeapsa divina nu se numara printre acestea, asa cum nici la tine nu e cazul.
Chestia cu genunchii si rugatul nu o inteleg, poate o explici mai pe larg :)
Altfel ai dreptate, iubirea e un lucru dat de natura. Nu natura cu N mare, insa.
In ce fel crezi ca neg eu natura? In sensul ca ma cred in Matrix? :)