Citat:
Īn prealabil postat de andra_forscorpio
Vezi tu, noi gandim total diferit... Eu am dat un exemplu daca voi chiar nu credeti in Dumnezeu, nu il considerati pacat, nu considerati nimic ca fiind pacat. O vorba am pentru tine...omul este mai mare daca sta in genunchi decat daca sta in picioare...asa ca pune-te in genunchi si roaga-te si vei fi mai mare decat noi toti !!!! Nu mai cauta argumente contra lui Dumnezeu, cauta raspunsul pe care inca nu l-ai gasit pentru ca in starea in care te afli esti foarte departe de adevar ! Nu mi-as omora parintii pentru ca ei mi-au dat viata cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar pe tine ce te opreste sa o faci ? Ca doar pentru tine nu exista pacat ! Imi vei spune poi ei mi-au dat viata, nu am de ce sa ii omor ! Si vei simti in tine primul lucru dat de Dumnezeu IUBIREA ! Si iubirea o negi?... Si natura o negi? Natura e insasi Dumnezeu !!! Oriunde mergi, oriunde privesti il vezi pe Dumnezeu dar esti prea incuiat in gandurile tale cele rele ca sa iti dai seama de asta ! Doamne ajuta !
|
Da, conceptul de pacat e o inventie omeneasca.
Sint multe motive pentru care nu imi omor parintii, majoritatea covirsitoare fiind inconstiente si le-am putea discuta, daca esti intr-adevar interesat. Oricum, pedeapsa divina nu se numara printre acestea, asa cum nici la tine nu e cazul.
Chestia cu genunchii si rugatul nu o inteleg, poate o explici mai pe larg :)
Altfel ai dreptate, iubirea e un lucru dat de natura. Nu natura cu N mare, insa.
In ce fel crezi ca neg eu natura? In sensul ca ma cred in Matrix? :)