View Single Post
Vechi 16.02.2010, 09:52:43
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma !!

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
ce aste adevarul?al cui adevar?al tau ?al lui dumnezeu?al lumii al bibliei?esti foarte vehement in ati apara punctul de vedere cam sectar si ertic .te deranjeaza icoanele ? nu te uita la ele .esti convins ca gresesc?ai citit vreo data in scriptura "cine esti tu sa judeci pe sluga altuia?'". pentru mine crucea si icoana sunt lucruri sfinte . BISERICA este infailibila pentru ca a experimentat invataturile si traditia timp de 2000 de ani!!! nu=ti place esti liber sa te aduni cu cei care au aceeasi atitudine cA SI TINE .IISUS zice cel ce vrea sa vina dupa mine "nu esti obligat sa faci ca mine DUMNEZEU nu "voieste moarea pacatosilor ci ca toti sa se mntuiasca" . ai ceva impotriva a ce vrea DUMNEZEU ?esti invidios ca dumnezeu vrea sa mantuizsca toti oamenii?cunosti milostivirea lui? ai masura dragostei dumnezeiesti si a judecatilor lui?versetele se refera la idoli nu la icoane cruci sau sfinti si moaste .si evreii au luat din egipt oasele lui iosif aveau icoane si nu le considerau idoli mai studiaza cu deamanuntul nu pe sarite ca sectarii [chiar daca nu-ti place termenul]nu esti primul si nici ultimul iconoclast sa facut un sinod ecumenic pe aceasta tema .reprezentarile din icoane sunt stilizate si induhovnicite dar nu stii ce inseamna caci nu te poti desparti de materie. cind vei depasi materia atunci vei intelege icoanele trebuie sa te inchini in duh si adevar dar pt asta TREBUIE sa fii duhovnicesc si induhovnicit nu doar citit . rebuie sa te epartezi de litera scripturii si sa intelegi duhul ei.nu ne mantuim prin cuvantul scripturii si prin duhul ei
Draga frate Florin nu te supara ca nu are sens, cel mai bun lucru e sa te rogi pentru fratele tau Eutifievv_emi ca Domnul sa-i ierte pacatele asa cum si El ni le iarta pe ale noastre, este o vorba care mi-e imi place foarte mult " Sa nu arunci margaritarele la caini, ca s-ar putea sa se intoarca si sa te muste", e bine sa ajuti cand vezi ca cel care vrea sa fie ajutat te lasa sa-l ajuti, daca nu, tot ce poti face este sa te rogi pentru el. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote