View Single Post
Vechi 21.03.2007, 13:53:35
ancah
Guest

Implicit

Clausemi, cu cat citesc din ceea ce scrii, cu atat am mai multe nedumeriri:

- stiu ca esti femeie, dar scrii:"eu mi-am petrecut ceva ani din viata printre asa zisii nostri calugari iar in ce priveste strict vizita pe la manastiri cam in proportie de 80% din manastirile tarii si noi si vechi le-am cercetat iar vietuitori cunosc cam tot pe atat

- faci referire si la viata din manastirile din Rusia si Egipt:"manastirile actuale din Rusia sau Egipt?...acolo sa vezi calugarie...sa vezi cu adevarat ce inseamna "ai murit lumii".
In toate acestea e ceva ce nu se potriveste, undeva s-a strecurat o greseala. Deci intrebarea mea este: ce e adevarat si ce este inexact in afirmatii tale?

Am inteles ca esti la prima tinerete( posibil 30 ani, dar poate ma insel), ai stat cativa ani in manastire(manastiri), ai iesit de cativa ani din manastire, si totusi ai avut timp sa cunosti nu numai aproape toate manastirile din Romania, dar si o parte din cele din Rusia si Egipt ( de maici sau de calugari?). Si in acelasi scurt rastimp ai studiat si teologia.

Scopul intrebarii nu este acela de a te supara si imi raspunzi numai daca vrei la nedumerirea mea.
Ca membra foarte activa a acestui forum presupun ca esti preocupata de veridicitatea afirmatiilor tale.
Reply With Quote