View Single Post
Vechi 16.02.2010, 13:40:37
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanda Vezi mesajul
Fratilor, sa nu uitam ca FEMEIA este icoana MAICII DOMNULUI, iar barbatul icoana Mantuitorului. Sa ma ierte Prea Sfanta Fecioara dar nu mi-as putea-o imagina niciodata in pantaloni, coafata, machiata, rujata... in biserica!
Afara de asta, Dumnezeu spune clar ca femeia imbracata ca barbat si barbatul imbracat ca femeie, este uraciune in fata LUI.
Eu zic ca nu este vorba de veacul in care traim sau de secolul vitezei, ca doar nu asta ne-a sucit mintile de am uitat ce ii place lui Dumnezeu si ce nu.
Niciodata unui Creator desavarsit nu o sa-i placa "carpelile", "spoielile", "renovarile" si "restaurarile" facute peste lucrarea LUI.
Machiajul pentru Dumnezeu este jicnire. Se simte jicnit pentru ca femeia nu este multumita de felul in care a zidit-o EL. Si plus de asta dragele mele, nu mai purtati atata grija de "carcasa" ca nu mergeti cu ea in Rai. Cosmetizati-va sufletul mai degraba! Incepeti curatenia din interior spre exterior si apoi imbracati-va cu haine, trupurile voastre omenesti in decenta firii.
Mantuitorul zice ca este vai de cel care va smiti pe unul dintre ai lui (preoti, calugari, maicute, slujitorii LUI) si ca mai bine i-ar fi lui daca i s-ar lega o piatra de gat si ar fi aruncat in Mare... Asa ca nu provocati pe nimeni, mai ales in biserica.
Poate asta ii vizeaza mai mult pe travestiti, pe femeile mai baietoase...si baietii mai efeminati, asupra carora nu prea te poti pronunta prea usor...ceea ce nu prea e sanatos oricum...

Asta cu JIGNIREA lui Dumnezeu, chiar nu prea mi se pare decat o opinie personala totusi, si oarecum exagerata....eu am fost la spovedit la un monah, si nu m-a afurisit...ci doar mi-a spus ca eu nu am nevoie, ca se vede ca provin dintr-un neam bun, de rugatori ...si ca la make-up si alte asemenea, ar recurge cele care "lucreaza in schimbul 3"...pentru ca in cazul lor se impune.

Nu mi se pare nici mie ceva nemaipomenit, si mi-as fi dorit chiar sa nu fiu dependenta de dermatograf, sau de aranjatul parului....dar consider si ca nu exagerez totusi, dar o fac pentru ca mi-a intrat in reflex...insa la Manastiri, in Biserica..incerc sa fiu cat mai naturala

Cat despre bolovanul legat de gatul celor care ispitesc...eu sincer cred ca e vorba de cei care au in minte numai acest gand, si fac si anumite demersuri in acest scop....dar altfel depinde si de firea celor care se ispitesc, destul de mult!
Reply With Quote