Citat:
În prealabil postat de Adelinne
Acum eu inteleg ca spune peste tot cat de urat este sa se imbrace femeia ca barbatul ,dar si cand femeia ajunge sa faca si treaba barbatului in casa? si este mai usor sa poarte pantaloni ...in fine
Alta parere a mea este ca ar trebui sa ne confruntam cu problemele noastre personale mai mult si sa luptam cu sinele...aceea lepadare de sine nu este usoara dar nu imposibila asta ne-o demonstreaza Sfintii.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti .Ma iertati daca am gresit cu ceva.
|
Ca i-o fi mai usor sau nu femeii sa poarte pantaloni, asta nu stiu...depinde de fiecare in parte, insa totusi a purta pantaloni nu poate inseamna ca te imbraci cu un barbat, poate doar semi...sau asa ceva, pentru ca barbatii nu poarta bluzite cu floricele...si incaltaminte cu toc, sau mai bine zis feminina...deci nu prea merge comparatia.
Am intalnit si eu fete care se imbraca ca niste baieti, poarta blugi de un anumit croi, camasi cadrilate...parul cat mai scurt, si in general atitudinea fiind aceea a unui baiat...dar cred ca aici vorbim si de o anumita nesiguranta de sine...mascata, unele reusesc sa iasa din carapace...insa unele nici macar nu vor!