Subiect: Biblia Ortodoxa.
View Single Post
Vechi 16.02.2010, 15:22:41
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexmot Vezi mesajul
Nu stiu cum citesti tu Biblia Ortodoxa dar eu vad ca scrie clar inca din ziua intaia erau si cerul si pamantul si lumina.....si intr-adevar pamantul era netocmit (adica era in dezacord si presupun ca era in dezacord cu a putea oferi tot ce este necesar pentru viata oamenilor) si gol (adica fara nimic pe el fara iarba fara pomi fara animale si fara oameni) dar pamantul era deja ceva trupesc adica fizic,iar lumina este ceva fizic...iar in ziua a doua a facut Dumnezeu taria si taria a numit-o cer si intr-adevar cerul la inceput nu avea stele si nici luminatorul de zi si luminatorul de noapte.Cum cu apele de deasupra tariei inca nu este clar si nici tu nu poti sa-mi explici eu zic sa mai recitim pana cand Dumnezeu ne va lamuri.Vorbind despre stelele din cer,atei imi pun mereu intrebarea:"Cum arata lumina in ziua a intaia,a doua si a treia a Facerii daca abia in ziua a patra Dumnezeu a facut stelele si cei doi luminatori?".
Unde scrie in Biblia Ortodoxa ca satan a tras de pe cer un sfert din stele?
Cerul pe care il vezi tu in facere e alt cer este vorba de lumea spirituala nu de cerul pe care il vezi tu azi iar apele pe deasupra caruia se plimba DUHUL LUI DUMNEZEU tot spirituale erau nu erau fizice.
In facere se vorbeste de lumina spirituala nu de lumina solara in prima zi si de pamintul spiritual nu de pietrele pe care le vezi tu azi la fel este si cu plantele tot spirituale erau.In a patra zi sa creat materia cind au fost create luna ,soarele si stelele pentru ca altfel nu ar fi putut supravietui plantele in plan fizic fara soare.

In apocalipsa este scris la 12 cu 3 despre satan si stele care sint de fapt reflectarea entitatilor spirituale iar la 21 cu 23 iti explica cum era inainte lumina cind a fost facuta si cum va fi in lumea spirituala aceasta lumina pe care multi oameni nu o pot crede fara de soare.
Reply With Quote