Citat:
Īn prealabil postat de ancah
In toate acestea e ceva ce nu se potriveste, undeva s-a strecurat o greseala. Deci intrebarea mea este: ce e adevarat si ce este inexact in afirmatii tale?
|
Ar fi absurd sa ma supar ca-mi pui o intrebare :)
Numai ca intrebarea ta nu prea are inteles...din pct meu de vedere nu vad nici o greseala strecurata,nici macar gramaticala (glumesc):)...tot ce scriu eu aici este exact si adevarat...chiar nu vad ceva imposibil in a vizita,vedea si sta cel putin 3 zile prin manastirile din tara...iar pt a-ti face o parere nu e nevoie sa-ti petreci o viata in Rusia sau Egipt...nu mai spun de Grecia,Israel,Essex(Anglia)...ca am mai practicat sau am incercat sa fac si altceva decat pravila ortodoxa nu mai spun ca nu sunt pe un forum potrivit pt discutii generale,altfel as fi adaugat si alte experiente din Germania,Italia....etc.
Si sa nu uit la 22 ani am terminat facultatea,timp in care nu am facut numai facultate ci multe altele pe langa...iar inainte de facultate a fost liceul,perioada de asemeni fructuoasa pt formarea mea spirituala.
Deci,te rog mai exact ce ti se pare inexact in ce spun eu?
Si inca ceva ,acum am 32 ani,necasatorita,necalugarita dar cu ceva ravna in cunoastere...ca asa mi-a spus mie mama,de micuta eram curioasa sa stiu tot,o zapacisem cu intrebarile si pe ea si pe toti din jurul meu...poate ti se pare exagerat dar nu prea am avut timp de joaca niciodata...nu-mi placeau copii de varsta mea,aveam intotdeauna alte preocupari fata de ei...si din ce am crescut am avut alte preocupari fata de restul lumii. :)