AndruscaCIM
Vsovivi imi pare sa te dezamagesc, dar eretele ala a calcat cu cizmele tocmai creierele voastre...
Citat:
vreme de peste 60 de ani...
|
si ati ramas blocati in Vechiul Testament, apropos mananci porc?...
Citat:
Păi de ce să-l mănânc săracul? Să n-am oare ce mînca altceva mai bun decât pe fratele meu? Sau nu e românul frate cu codrul? Iar în codru...
|
ca sa stiu de nu cumva sunteti chiar adventisti si mai eretizati de eretele ala care te framanta pe tine!!!
Citat:
dar tu cu adventiștii ce ai? sau ați ieșit la vânătoare de sectanți așa cum ieșea pe vremuri biserica catolică la vânătoare de hughenoți sau de vrăjitoare? Dar alea zburau călare pe mătură... deci cine v-a cerut vouă ca să faceți voi curățenie? au n-ați auzit niciodata că este scris: „a Mea este Răzbunarea!” și „lăsați să crească împreună ca nu cumva smulgând neghina, odată cu ea să smulgeți și grâul că este rânduit ca la plinirea vremurilor îngerii din Ceruri să adune grâul iar neghina să o arunce afară” împreună cu eretele cu bagabondul și cu cele două fiare spurcate... deci nu sunt adventist iar pe ceilalți nu i-am întrebat pentru că nu i-am întâlnit... dar precis că nici ei nu mai obijnuiesc să mănînce carne din frații lor.
|
Lasa tu exemplele alea de prin Vechiul Testament, tu ia si citeste NT...mai insista pe succesiunea apostolica, stii tu...nu te fa ca al tau creierul e un mare vid...in care sa scalda "sfintii" eretici, ok?
Citat:
Invoci succesiunea apostolică? așa ca la poliție... Păi atunci te întreb câți apostoli erau pe vremea sfinților trei ierarhi? dar despre Melchisedek ai auzit? despre sf Ioan Botezătorul? despre Iisus Hristos ai auzit? despre Samuel și David ai citit? Despre punerea mâinilor peste bolnavi și tămăduirea acestora ai citit? Sau tu nu crezi că Hristos face pe cine voiește preot și Apostol? Sau n-ai citit că Hristos i-a ales pe cei 12 și nu ei s-au făcut Apostoli? Deci probabil tu ai vrea să-i alegi doar tu, să fie apostolii tăi, aia care vrei tu să fie Apostoli iar restul, ăia care ție nu-ți plac să zici că n-au succesiunea... păi atunci de aia te-am întrebat câți aveau succesiunea pe vremea sfinților 3 ierarhi și câți erau cu adevărat Apostolii lui Hristos? Știu că n-ai răspuns și de aceea nici nu te mai întreb.
|
Hai...si mai ia si pastilele alea pe care le ai de luat de pe noptiera, imi imaginez ca trebuie sa-ti fie greu atunci cand intrerupi tratamentul...dar roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine ...si mare!
Citat:
asta o fi specifica poanta frățească de final, aia cu trimiterea la origini... la spitalul de handicapați... că doar firește că numai nebunii își pun mintea cu...
Păi stai să-ți spun atunci și eu o poantă ca pentru polițiști:
-De ce doarme milițianul cu un pahar plin și cu unul gol lângă el pe noptieră?
-Păi dacă se trezește se cerceterază pe sine și constată dacă i sete ori dacă nu.
Sau alta:
-la voi cum se ingroapă morții?
-cu preot!
-la noi preotul rămîne afară...
|
Doamne ajuta!