Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu
Intr-o vreme te recunosteam pe forum. Acum postarile tale sunt negre, pline de fum si pucioasa.
|
poi atunci înseamnă că fie ți-ai pierdut vederea... fie ți-a pus satana ochelari din ăia de ai lui... prin care cele ale lui Christos par plictisitoare, mincinoase, nebune, sectante, eretice, fumegânde și pline de smoală și pucioasă iar ale lui de dorit... păi nu păcatul te face oare să vezi viceversa? să zici că eu am pățit ceva de nu mă mai recunoști...
dar nu-ți fă probleme că nu pe mine trebuie să mă recunoști ci pe Hristos... ăla neluatul în seamă care a fost gol și nu l-ai îmbrăcat, a fost lihnit și nu i-ai dat o coajă, a fost însetat și nu i-ai lasat acces la fântână, a fost străin și nu l-a primit în oraș, a fost copil și l-ai abuzat...
deci dacă pe mine nu mă recunoști și nu mă cunoști, no problemo... dar atunci când deja nu-L mai recunoști pe Dumnezeu atunci e bai... și crede-mă că nu-s eu de vină dacă ți-ai pierdut vederea...
deci bine că măcar nu te faci că nu mă mai ții minte... și e bine că mă țineai minte mai bun... oare de ce sunt acum mai rău? că au dreptate mai mult BNI decât BOR? poi nu e firesc dacă e Domnul în mijlocul lor? sau ați rămas să credeți că le vorbește Mefisto? citiți, studiați, răbdați ocara și o să vă convingeți singuri că nu la mândrie și fărădelege ne cheamă Cuvântul lui Dumnezeu...
deci pentru ce tot mereu trageți în pianist? să fiu eu de vină că există Dumnezeu? aaaaaa.... voi vreți dumnezeul ăla pe care îl vreți vooooi... Păi nu se poate, că ăla pe care îl vreți voi e mai mult Bruce Lee sau Alain Delon sau Ionuț Dolănescu sau ce știu eu de cine vă place... dar până la urmă oricum o să vă convingeți singuri că știu că sunteți tari la cerbice și ceriad că altfel nu-mi explic cum se poate să fie unii oameni atât de orbi, orbiți de voia și cu voia lor, că doar nu e greu să citești și să realizezi că defapt te afli în fața lui Dumnezeu, sau iată mai nou doar să asculți înregistrarea din Cuvântul... unui Dumnezeu smerit, bun, cuminte, mântuitor, înțelept, harnic, iubitor și simplu... deci dacă tu ești slugă leneșă și vicleană și ții talantul în prosop ce să-ți fac eu păcătosul? eu te îndemn... crezi și toate îți vor fi cu putință... bate și ți se va deschide... caută și vei afla... căci dacă noi cei răi știm dărui pâine în loc de piatră și pește în loc de șarpe, atunci cum e oare Tatăl nostru Cel din Ceruri?
deci nu vă mai autoânșelați mereu... că nu mai vine nici un sfânt după voi să vă scotă din fundul fântânii unde v-a închis spânul... sfințiți-vă voi și ieșiți la lumină... că dacă nu vreți ca să ieșiți și chiar nu ieșiți poate atunci o să treacă pe acolo careva rău și necredincios și o să otrăvească fântânile sau o să le astupe de tot cu smoală negră, cu fum și cu pucioasă...
dar să știi că și eu te-am uitat spre rușinea mea... nu-mi mai amintesc decât că te luptai cu diavolii și cu ecumeniștii... iubind pe Arsenie Boca... poi nu știai că el este a treia Trâmbiță apocaliptică? dar iată că nu e suficient să crezi doar pe una ci pe toate cele 7 Trâmbițe trebuie să le crezi și să le asculți Trâmbițarea și să le urmezi învățătura... altfel ai să cazi la examen! și nu mai intri pe porți în Cetate... ci te duce cel rău în pustiile slavei deșarte... aia de la oameni și îngâfat o să stai liniștit în călăudiceea aia bine sulimenizată ce ține pe pisikaa în cârcă sau pe cap... la fripturiști mă refer că ei cred că au pile mari la tatăl lor cică Avraam sau BOR sau BNI sau Athosul... defapt să vezi ce mutre or să facă atunci când or să afle că au avut pile doar la tatăl minciunii și la mamona omida. or să facă fețe fețe și stupefiați o să li se pară că a fluierat trenul pe lângă ei și nu era acolo nici o gară... și atunci or să-și dea seama câtă vreme au crezut în propria lor gargară... poi eu le-am zis să nu se sulimenizeze la dinți și la gâtlej... că doar ce or să se facă ei cu o nouă limbă de lemn ascuțită pe tocilă la ursul din pădure? sau au uitat că ursul cel mare și rău și-a pierdut coada fiind păcălit de vulpița cumetrița? deci vezi ditamai urs păcălit de o vulpe mică argintie...