View Single Post
Vechi 16.02.2010, 19:15:26
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mai bine nu...cind este vorba de ceva care iti este indiferent si in care nu crezi si care iti provoaca negativitate gratuita, dar cind este vorba de o incredere acordata unui lucru, unui om sau unui crez este ESENTIAL sa cercetezi si sa aflii cum stau lucrurile IN REALITATE!

Din pacate Serafim Rose face parte din vastul grup de "baietei" catolici, (neo)protestanti care la un moment dat au fost dati afara din biserici pentru implicare in scandalurile monstruoase homosexuale si de pedofile..si IARSI, DIN PACATE, singurul refugiu pe care si l-au gasit(din moment ce alta meserie nu aveau) au fost arhiepiscopiile americane Ortodoxe, grecesti, rusesti si romanesti si astfel au "descoperit" ei frumusetea Ortodoxiei.
Grecii stiu sigur ca le-au cam dat cu flit, insa altii i-au mai primit pe unii dintre ei in urma promisiunii de a-si lepada vechile "obiceiuri" si da, pocainta, regret, samd

De unde-ti iei informatiile?
Tu care te lauzi ca "cercetezi" si casti ochii... te rog sa aduci surse credibile!
(Eu am citit viata lui.. care este scrisa cu mult respect.. btw, nu era catolic)

Inainte sa arunci mizerii ar trebui sa gandesti ca vorbesti despre un om cu care poate ca Dumnezeu nu va intra la judecata!
Si daca Dumnezeu Insusi nu-i va pomeni pacatele.. o facem noi? (ba mai inventam si pacate iluzorii ca sa ne alimentam ura fata de cartile lui).

Omul se cunoaste dupa roade.. Roadele par. Seraphim Rose se cunosc: a intors pe atatia la ortodoxie.
Tu te-ai gandit la roadele tale? Macar aici pe forum, un pic.. hmm?
Reply With Quote