View Single Post
Vechi 16.02.2010, 22:43:23
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de copacel Vezi mesajul
Si afirmatiile sau intrebarea de mai sus se bazeaza tot pe afirmatiile mele?

Ellene White cunostea foarte bine toata Sfanta Scriptura, inclusiv Noul Testament (cu tot cu pilda bogatului nemilostiv). In cartea sa, intitulata "Parabolele Domnului IisusHristos", la cap. 21 gasim lucrarea cu titlul "Omul bogat si saracul Lazar".

Nu stiu cine te-a mintit ca "e destul de bine cunoscut faptul ca ea a ramas blocata la studiul Vechiului Testament...Noul prezenta prea putina importanta." Sa-i fie rusine.
Aaaa..pai atunci sa-mi fie, ca asta era parerea mea...dar acum hai sa o dam pe aia dreapta, ma vezi tu citind inainte de a adormi din cartile lui White???!!!!

Stii cum e, fiecare cu scrierile care ii sunt de folos...si la cate avem noi ortodocsii, zau daca nu-mi ramane ragaz numai pentru a googali niscaiva info despre ea, si cam atat!!!

Asa-i viata...dar daca eu am mai avut si marele ghinioan sa dau de o poza din arhivele voastre, in care adeptii se taraiau pe jos, se perpeleau pe acolo, latrau si nush ce alte abilitati mai aveau...zi si tu cum as putea sa mai citesc ceva cu interes despre "adevarurile aflate" de ea...no, nu pot trece peste dicernamantul care pur si simplu mi-a tras un mare clopt...a alarma!

De zis am zis si eu, dar stii cum e...daca ea a crezut in ceea ce a spus Miller, cum ca nu exista suflet si viata vesnica, nu era si logic ca orice argument ar fi citit in Sfanta Scriptura...intra in coliziune cu creierul ei, la fel cum intra bilutele alea de cauciuc cu tavanul???
Reply With Quote