View Single Post
Vechi 16.02.2010, 22:55:36
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Deja am inceput sa ma cert ca un idiot. Ba da , ba nu, ba da sunt, ba nu esti.
Nu am fost botezat, dar v-am crezut balivernele si erezia timp de apx 3-4 ani. Deja am spus de mine mai mult decat trebuia, oricum, le zic ortodocsilor, pt ca va stiu doctrinele (si pt ca le-am crezut in totalitate - am ajuns sa ma laud si cu pacatul ereziei..) sa nu cadeti in plasa dialogului de la egal la egal cu erezia.

Ortodoxia este credinta cea mantuitoare pe care a lasat-o Hristos, nu o credinta nascuta din ambitia unor americani, si credulitatea unor adepti, atat de logici incat sa nu vada lucruri evidente de minciuni ”prorocesti”.

Si ca sa stiti ca desi vorbind ei de Hristos iata ce se zice in Slujba de primire la credinta ortodoxa:
...
Preot: Te lepezi de toate capeteniile eresurilor si impreuna cu aceia si de adunarea, de obiceiurile si de toti invatatorii lor si ca pe niste potrivnici Sfintei Biserici a Rasaritului, ii afurisesti pe ei ?
Credincios : Ma lepad si ii afurisesc pe ei.
...
Preot : Te-ai lepadat de satana si de toate eresurile adventiste?
Credincios : M-am lepadat.
...

Deci nu mai credeti asa nevinovati niste pierzatori de suflete doar pt ca imbraca haina oitei, fiind lupi ce vor sa rupa turma si trupul Bisericii lui Hristos.

Mi s-ar parea absurd ca prin gura mea sa le graiesc eu ereziile. Sa isi vb singuri minciunile , ca niste fii ai minciunii si neascultarii.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)