Citat:
În prealabil postat de iana
Atei sunt de fapt antiteisti. Adica sunt impotriva lui Dumnezeu. Iar daca sunt impotriva Lui inseamna ca ei cred in existenta Lui pt ca nu poti fi impotriva cuiva daca nu crezi ca exista. .
|
Te-ai cam incurcat in vorbe, de aceea ai ajuns la concluzia asta.
Ateii nu sunt IMPOTRIVA lui Dumnezeu, nu sunt in lupta cu El , ei doar ignora ideea existentei unei divinitati, zimbesc la auzul acestor lucruri pe care religiosii si-o imagineaza din diverse motive. Bazat pur si simplu pe o perceptie senzuala, lor li se pare o aberatie sa te fortezi tu sa creezi povesti si pe undeva ii inteleg ca si-au creat O RELIGIE a lor bazata pe cerinta, dar nu insistenta, ci calma a unor dovezi CLARE nu IMAGINATE, lucru pe care-l fac fara verva si spume la gura.
Pe undeva eu ii inteleg si as vrea sa stiu citi forumisti ar baga mina-n foc pentru toate cele in care cred si le promoveaza inflacarati( Sfirsitul lumii, minuni peste minuni, samd).
Acesta este alt aspect pe care ei il gasesc foarte amuzant si care face parte din Ateism ca religie.
Eu unul in timp am devenit un credincios pragmatic. Pe mine ma intereseaza , de ex, doar aspectul liturgic al Tainelor si SCOALA educatiei CRESTINE lasata de Hristos!
In rest nu prea ma intereseaza aspectul miracolelor POVESTITE si ras-talmacite de genul telefonului fara fir.
Daca Dumnezeu insista in a-mi demonstra un miracol cu siguranta il va face cind sunt si eu de fata altfel sunt ceva mai rezervat