View Single Post
Vechi 21.03.2007, 16:03:34
Clausemi
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mirean
"Si acum revenind...din pct meu de vedere nu massmedia e rea...ci ochiul care e patimas,lacom si vrea mai mult si omul care se lasa dus/purtat de "madular" ca sa nu zic placere "
in primul rans ca mas-media sunt rele (asa e corect, poti consulta un DEX)
In al doilea rans cred ca omul e rau ca se lasa condus de - te citez "madular"
Daca ai ratiune si vointa (sigul le ai - ontologic) atunci schimbi postul cand ti se pare ca nu e ceva pe placul tau.
Sau nu te uiti delloc.
P.S. Cartea cartilor, paranormal...nu prea aveau de a face cu ortodoxia...
Era bine pe vreme lui Ceausescu ca nu exista tentatia televiziunii, iar presa nu era ?rea"?
Ce-am zis eu si ce s-a inteles e un fel de VARZA :D:D:D

Cat priveste mass-media sunt rele...pana la proba contrarie cred ca mergea si cu este rele...ca doar este mai multe chiar daca adunand intr-un cuvant tot ce inseamna mass-media ar trebui folosit verbul ca atare,dar nu te contrazic ca n-am atata scoala care "este".

Altfel vreau sa spun ca ma uit si mi-as dori numai la TV sa stau dar mai imi pica cate o "almanaha" prin mana incat uit si de mine, nu mai spun de TV.
Iar cartea cartilor nu am pomenit-o ca facand promovarea ortodoxiei,ci ca emisiune religioasa pt copii de care sa te intoxici.Paranormalul desi suna cam straniu,am vazut un reportaj f.fain despre icoanele facatoare de minuni din tara noastra...si crede-ma ca erau ortodoxe...pe unele le-am atins si le stiu in mod direct.

Cat despre Ceausescu nu pot face comparatie din acest pct de vedere...cat am fost copil nu aveam la ce sa ma uit ca asta era situatia,cand n-a mai fost Ceausescu eu am crescut si odata cu mine si problemele si prioritatile care nu mi-au mai permis prea mult sa stau la TV...asa ca...tot raul spre bine :D
Reply With Quote