ar14rai, dupa cum probabil ai constatat, eu nu obisnuiesc sa intru in polemica, ci dimpotriva: incerc sa fac apel la calm, rabdare si intelepciune. Daca nu-ti sunt cunoscute unele expresii neaosh romanesti, ai libertatea sa le cauti fiindca vad, dealtfel ca te folosesti cu usurinta de vorbele de duh ale sfintilor nostri Parinti, trecand prea usor cu vederea blandetea mesajelor lor. Poate ti-e mai usor sa intelegi "Da-ne, Doamne, mintea de pe urma!", sau "Cred, Doamne, și mărturisesc cu Tu ești cu adevărat Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui viu, Care ai venit în lume să mântuiești pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu."
"Caldicei" sau "fierbinti", stie numai Dumnezeu. Noi trebuie sa dam rod, iar samanta Adevarului nu se stropeste cu venin! Cine are cu adevarat harul de la Dumnezeu, stie foarte bine cum sa-l faca pe om sa se intoarca la dreapta credinta!!!
Iti doresc pace si buna intelegere si imi cer iertare pentru interventie. Nu e o "provocare", iar daca o interpretezi astfel, te risipesti inutil. Inca o data spun: nu vreau sa fac polemica si nu scriu pe forum pentru satisfactia personala a nimanui si cu atat mai putin pentru "dreptul la replica", ci pentru ca uneori constat cu tristete ca se face filozofie morala si psihologie si nu teologie crestina!
O zi buna!
|