Citat:
Īn prealabil postat de cozia
Claudia, deasemenea daca nu este prea mult pentru tine deodata(am tabarit toti cu intrebari:)) poate explici si ce ai vrut sa spui aici. Este greu sa intelegi deoarece din context se poate intelege ca ai fost asaltata?, batuta cumva, de cine cumva de calugari sau calugarite? , Doamne Fereste? de ce, care a fost motivul? Spun asta pentru ca ai mai sugerat acest lucru undeva fara sa fi explicita, si am ramas in ceata, dupa care spui ca tot mai tii legatura cu ei, zilnic vorbesti la telefon?...
Normal ca este alegerea ta , dar daca poti poate ne povestesti de la un cap la celalalt povestea experientei tale, ca sa intelegem si noi, mai bine prin ce ai trecut.
Iertare, daca supar,
Andrei
|
:)
Nu ma deranjeaza ca ati tabarat cu intrebarile dar trebuie sa recunosc ca e prea mult...si nu pt mine e prea mult,ci pt curiozitatea ta sau a celor curiosi in general,printre care ma numar si eu :p
Sincer Andrei draga...crezi ca-ti va fi tie de folos pt mantuire sa stii cate ceva din ce am petrecut eu acolo? Daca da atunci te invit sa vorbim in particular si-ti voi raspunde...dar fii sincer cu tine si gandeste-te daca iti va fi de vreun folos :)
Eu tin legatura nu doar telefonic,ci merg destul de des acolo,s-ar putea chiar saptamana viitoare sa ajung iar,asta in contextul in care am fost acum o luna si ceva...locul in sine nu are legatura cu oamenii iar oameni suntem toti cu bune si rele...diferenta este ca unii se complac mai mult si altii mai putin.