Citat:
În prealabil postat de anaana71
acu ce faci? ti-ai indreptat focul catre mine?  pacat ca scrii cu diacritice si nu inteleg mai nimic, sau in fine ma chinui sa inteleg. am zis pacat? 
|
Păi draga mea anaana71, eu mi-am îndreptat foca fiindcă sunt crescător de foci, dar nu spre tine ci ca să stea pe picioarele ei și să nu mai sară în mare ca s-o pape rechinii...
Și sigur că nu vă mai plac dia-criticele că ați vrea mereu să vă laude cineva... că dacă vă arată cineva păcatul vostru voi credeți că ăla e de vină, că mai și ziceți pe deasupra că ăla l-a făcut care vi l-a arătat sau vi l-a reamintit, că așa dacă stăteați uituci ori cu păcatul neștiut măcar vă puteați distra fericite pănă la sfârșit... și io nu vreau să vă stric bucuria... vă las să credeți îngâmfându-vă că aveți drept tată pe Avraam... ori pe BOR ori pe BNI ori pe Athos... pentru ce să vă scot paiul? numa să nu se aprindă de la o scânteie și să dea foc la toată căpița și la toată gospodăria aia a voastră... de partid, că atunci o să mergeți la cineva pe cap, și ăla o să râdă de voi, că voi mereu greșiți calea, o încurcați, și o să vă stingă cu niște păcură proaspătă tocmai acum extrasă dintr-un iezer numa bun.