Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
gata am înțeles, dia-criticile nu vă mai plac ci doar para-criticile așa ca în magnetism. (vezi că la para n-am mai folosit diacritice! deci nu e chiar para ci e ... și știu că doar alea vă plac.)
|
ce zici? nu inteleg. poate reusesti sa formulezi propozitii in care sa nu ai nevoie de diactritice si cred ca asa ne-am intelege,cred......
|
vezi? acu mă ispitești să-ți devin eu cărturarul ăla rău și să fac și pe profu ca să-ți explic... iar apoi te superi că de ce am făcut-o...
Păi paramagnetic e pământul ăla bun ce se magnetizează în sensul câmpului magnetic aplicat iar diamagnetic e ăla ce cade în ispită și nu se magnetizează ci îi apare un câmp viceversa adică în sens contrar câmpului magnetic aplicat... asta dacă reducem la absurd și credem că magnetul e defapt ăla ce scoate bărfa la lansetă... dar dacă bârfa e o pâră atunci se viceversează situația... se dau toate peste cap... aprinzându-li-se toate beculețele... ca să știe ei... și ca să se mire... poi ce să te mai miri? era vorba de un feromagnet!