View Single Post
Vechi 17.02.2010, 13:44:40
alexdu alexdu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.06.2009
Implicit

Si pe mine m-a ajutat Dumnezeu cand am luat carnetul de soferi. Eu am facut scoala in orasul meu, iar cand am fost sa depun dosarul am aflat ca nu se mai da la mine in oras ci in Pitesti. Cand mergeam cu instructorul prin Pitesti aveam emotii foarte mari din cauza agomeratiei si transpiram foarte mult, imi era teama cand schimbam banda, la semafoare si nu eram atent la semne. Chiar am intrat pe interzis. Apoi cand a venit ziua examenului m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute. Un baiat si o fata au picat examenul inaintea mea cand eram martor si imi era frica ca ma pica si pe mine. Apoi cand am ajuns la volan parca masina mergea singura, m-a tinut vreo 40 min, m-a plimbat prin tot Pitestiul dar nici nu am sesizat cum a trecut timpul de repede. Am fost foarte fericit in acea zi, mi-am dat seama ca Dumnezeu m-a ajutat.

Intr-o seara eram foarte bolnav , abia ma mai tineam pe picioare, nu stiam ce am, ma speriasem. M-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute si a doua zi nu mai simteam nimic.

O alta minune recenta, aveam foarte mare nevoie de bani si pe card de cand am scos ultima oara imi mai ramasese 30 ron. Camd am fost la bancomat acesta nu a mers pentru ca era inghetat, dupa ce am intrat in banca sa scot am aflat ca ma pe card 150 ron. Am ramas foarte uimit, nu imi venea sa cred. Daca nu era bancomatul inghetat si mergea nu aflam ca am atatia bani pe card.

II multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu pentru ca m-a ajutat mereu cand am avut nevoie.
Reply With Quote