View Single Post
Vechi 17.02.2010, 14:10:00
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
m-as fi asteptat sa fie mai multi cei care vor sa laude minunile domnului dar vad din putinele mesaje ca desi in alte topicuri fiecare face pe smeritul si iubitorul de dzeu(imi pare rau ca trebuie sa critic) aici nu se inghesuie nimeni......sa arate minunile lui. CHIAR ASA NU A AVUT NIMENI NICI UN AJUTOR DE LA DZEU CARE SA MERITE A FI POVESTIT???
VISE PREMONITORII CEVA?
Anna ajutor avem in fiecare clipa dar nu ne dam seama ...
Eu am fost ajutata de multe ori si de ingeri trimisi pe care i-am simtit langa mine ,am sa povestesc eu o data mai multe.
Acum doi ani aproape, intr-o seara ma rugam in camera mea singura cu lacrimi in ochii de disperare ,iubeam un barbat de 3 ani iar el spunea mereu ca e serios dar nimic serios nu se intampla evident eu imi doream o familie ,casnicie si copiii cati da Domnul si acum offtez ,dar
sa povestesc in continuare ...cum ma rugam eu asa i-am spus Domnului ca daca acest barbat nu are intentii serioase cu mine ,sa plece, sa ne despartim pentru ca durerea este prea mare ...dupa aceea seara /noapte prietenul a plecat la o saptamana de la mine ! eu am suferit foarte tare pentru ca aveam raspunsul de la Domnul ,cu greu mi-am revenit ..asa ca aveti grija ce va doriti ca Domnul stie si va ajuta .
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote