View Single Post
Vechi 17.02.2010, 15:30:31
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iertati-ma !!

Eu asta o vad foarte clar caci scris este in Cartea Sfanta, cine e Mantuitorul nostru Iisus Hristos :
13.În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, către Ioan, ca să se boteze de către el. 14.Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuință să fiu botezat de Tine, și Tu vii la mine? 15.Și răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că așa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. Atunci L-a lăsat. 16.Iar botezându-se Iisus, când ieșea din apă, îndată cerurile s-au deschis și Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel și venind peste El. 17.Și iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".
1.Atunci Iisus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de către diavolul. 2.Și după ce a postit patruzeci de zile și patruzeci de nopți, la urmă a flămânzit. 3.Și apropiindu-se, ispititorul a zis către El: De ești Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea să se facă pâini. 4.Iar El, răspunzând, a zis: Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu". 5.Atunci diavolul L-a dus în sfânta cetate, L-a pus pe aripa templului, 6.Și I-a zis: Dacă Tu ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine și Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbești de piatră piciorul Tău". 7.Iisus i-a răspuns: Iarăși este scris: "Să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău". 8.Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor. 9.Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie. 10.Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești". 11.Atunci L-a lăsat diavolul și iată îngerii, venind la El, Îi slujeau. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!