Citat:
În prealabil postat de jeny
numele meu este jenica multumesc juli, vreau sa va povestesc ceva, am avut o perioada de 3 saptamani de spitalizare, iarasi medicii mi-au pus un diagnostic foarte grav ( care aduce moartea) la inceput am plans apoi ma intrebam ce sa fac?? credeti-ma nu am sunat duhovnicul nu am sunat pe nimeni sa cer ajutor am mers la Sf Cuv Parascheva( pt ca eram internata la Iasi) m-am asezat la picioarele ei si am spus faca-se voia Ta..am facut RMN si DIAGNOSTICUL A FOST INFIRMAT, nu pt mine nu pt credinta mea ci sunt sigura ca MAICUTA DOMNULUI SI SF CUV PARASCHEVA m-a miluit pt copilasii mei de acasa.. de ce v-am povestit voua aceasta pt ca dragii mei abia acum am inteles ce inseamna cuvintele FACA-SE VOIA TA...credeti-ma niciodata nu am simtit mai multa pace mai multa dragoste in suflet decat acum, a fost singurul moment din viata mea ( si poate ultimul) in care am simtit foarte aproape purtarea de grija si dragostea e greu de inteles e greu de explicat, de aceea nu mai am curaj sa cer pt ca stiu ca deja MAICAUTA DOMNULUI STIE de ce am nevoie. Nadajduiesc sa nu ma judecati gresit ca am povestit aceasta dar am facut-o din dragoste pt voi ( asta nu inseamna ca nu imi doresc sa fiu pomenita la rugaciunile voastre) Doamne ajuta
|
Cel mai frumos lucru cand omul accepta voia Lui Dumnzeu!
Chiar in sf. Pateric un parinte vorbea despre acest lucru
De ce oare nu se implinesc rugaciunile de cele mai multe ori pentru ca omul in general cere ceva nefolositor numai cand cineva va cere cele cu adevarat folositoare atunci si celelalte i se vor aduga lui pe deasupra.
Si cred ca Jeni a spus tot cand s-a lasat in voia Domnului
Iar "Faca-se voia Ta Doamne" este rugaciunea suprema este una din cele 7 cereri cuprinse in rugaciunea "Tatal Nostru" pe care Insusi Mantuitorul notru ne-a dat-o ,cred ca "Faca-se Voia Ta Doamne!" cuprinde toate cererile la un loc intru intelepciunea necuprinsa de mintea omeneasca inca..