Dragii nostri ,suntem intro situatie critica riscam sa perdem unde stam din cauza neplatii la chirie suntem disperati de suparare nu ne gasim cuvintele de greutatile care neapasa in aceste momente nu stiu ce sa facem ,dragii nostri ajutatine cum puteti sa putem plati chiria mai avem doua zile apoi ne da afara nu ne intelegem cu gazda prin cale amiabila sa ne astepte avand in vedere ca nu are copii si are de toate nu ne poate intelege va rugam din inima ajutatine cu cat puteti sa iesim din acest necaz 200 de ron atat ne costa chiria iar noi nu avem de unde lua respectiv eu nu lucrez pana in martie iar ce castiga iulia ne ramane de mancare ,cat cu incaltaminte pentru cei mici nu avem pe emilian nul scot nicaieri ca nu mai am papuci pentru el iau ramas mici sil dor degetelele ,va imploram ajutatine sa iesim din aceasta greutate care ne apasa si nu stim cum sa iesim din ea ,poate sunt mame care au incaltari pentru 3 anisori si nui mai foloseste datii pentru ai nostri ca nu ne permitem sai luam in acest moment va rugam sa nu ne lasati cu cat puteti sa strangem sa platim chiria ati face o mare bucurie pentru noi Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi toate datele sunt aici Dumitrescu Dumitru Emil titular ,banca transilvaniei sucursala tulcea ,strada babadag nr 15 bloc 7 parter cont in lei RO09BTRL03701201T06955XX IAR ADRESA UNDE STAM ESTE STRADA ALUNISULUI NR 9 ,BLOC E1 SCARA A,APARTAMENT 19 ,va multumim din suflet adresa de email
dumi_emil@yahoo.com daca vreti sa vb cu noi .Doamne ajuta si sanatate la toata lumea .