Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ghedeon, lamureste-ma te rog!!!...credinta in Hristos au si Mormonii, si martorii lui Iehova, si Penticostalii, si Baptistii, si Evanghelistii...si toate sectele astea nenumarate, mii..zeci de mii, dar credinta aceasta e diferita...si a unora gresita rau, asta e adevarul...si tu stii asta!!In marea asta de credinte...numai una a ramas cea adevarata, si nicidecum ce a putut ajunge prin America, si cum au putut intelege oamenii aia "culti" si religiosi, unde mintile frenetice au tesut in continuu...de toate!
Te-ai nascut adventist?
In caz ca nu ai fost adventist din scutece, atunci de ce nu ti-a fost deajuns credinta in Hristos pur si simplu...si ai umblat dupa altfel de credinta, si dupa alta interpretare a Bibliei??? 
|
De unde si pana unde ai scos-o ca is adventist???Faptul ca am zis ca doar credinta in Hristos mantuie inseamna ca trebuie sa fac parte din cultul adventist?Ortodoxia tot pe jertfa lui Hristos se bazeaza in caz ca nu stiai. Si pt cunostinta ta,nu sunt adventist.
Legat de intrebarea ta, credinta la care ma refer eu e o credinta vie , la nivelul mintii si al inimii, nu doar la nivelul mintii(cred ca Hristos a existat etc dar viata mea nu o reflecta). Ce inseamna sa crezi in Hristos?Sa asculti de El si sa iti traiesti viata conform cu invataturile Lui si sa crezi in promisiunile Lui. Imi vine in minte un exemplu foarte frumos de credinta, a lui Iosif, care a refuzat avansurile nevestei stapanului sau, din urmatorul motiv pe care il vedem in Geneza 39:9 :
"În casa aceasta nu-i nimeni mai mare decât mine și de la nimic nu sunt oprit decât numai de la tine, pentru că tu ești femeia lui. Cum dar să fac eu acest mare rău și să păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu?". "Cum sa pacatuiesc inaintea lui Dumnezeu...." asta inseamna credinta. Nu vorbele goale...
Citeste Evrei 11, e un capitol minunat, se vorbeste despre cei din vechime care au crezut si au umblat prin credinta. Iti citez pasajul legat de Moise:
"24. Prin credință, Moise, când s-a făcut mare, n-a vrut să fie numit fiul fiicei lui Faraon,
25. Ci a ales mai bine să pătimească cu poporul lui Dumnezeu, decât să aibă dulceața cea trecătoare a păcatului,
26. Socotind că batjocorirea pentru Hristos este mai mare bogăție decât comorile Egiptului, fiindcă se uita la răsplătire.
27. Prin credință, a părăsit Egiptul, fără să se teamă de urgia regelui, căci a rămas neclintit, ca cel care vede pe Cel nevăzut".
Cred ca versetele astea spun totul...