View Single Post
Vechi 17.02.2010, 20:41:56
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Bine Antonia, inteleg insa gindeste-te ca daca Sf. Ilie ar fi folosit acelasi argument in fata preotilor lui Baal, acestia din urma s-ar fi tavalit pe jos de ris, impreuna cu restul de drepti credinciosi.
In schimb, el a ales sa-si suflece minecile, sa nu mai aminteasca de minunile lui Moise, ci sa se roage la Dumnezeu pentru o minune IMEDIATA de CLARIFICARE a NEINTELEGERILOR!
Si astfel a primit-o acolo si ATUNCI!..lucreu care a schimbat inimile a zeci de mii de oameni pe loc!

Crezi ca ingimfarea unei religii fata de alta este de ieri de azi? Asa se lamureau lucrurile in trecut, invocindu-l DIRECT pe Dumnezeu

Hai sa o lamurim odata! ca deja balacareala asta a devenit insuportabila!
Andrei, tu chiar nu vezi in ce directie se indreapta lucrurile? Balacareala e intretinuta de interese politice si economice, nu de dorinta de mantuire. Cine a dorit semne si minuni le-a obtinut.

Crezi ca in zilele noastre catolicii ar fi dispusi sa participe la o confruntare cu ortodocsii pentru a se adeveri care este dreapta credinta? Eu cred ca nu ar avea curajul si de aceea cauta sa se impuna prin mijloace politice si economice. Eu cred ca nici nu-i intereseaza nici pe ierarhii nostri si nici pe prelatii lor care e dreapta credinta, ci sa faca jocul celor care i-au promovat in asemenea functii inalte.

S-au gasit cinstite fete ortodoxe care sa apere inovatia ecumenista privind calendarul pe stil nou. Eu zic sa ne oprim aici cu compromisurile, ba chiar sa ne pocaim pentru aceasta fapta necugetata.
Reply With Quote