Citat:
În prealabil postat de iustin10
De inteles inteleg eu.
Dar ceea ce pentru altii e normal: sa posteasca fara ulei sau sa ajuneze pina la ora 15 ,pentru mine,pentru sanatatea mea(o frica inchipuita de altfel),si pentru ratiunea mea (obosita si comoda) ,acestea par o nebunie.
De aceea am zis ca de nebunie sa ne vindecam prin nebunie.
Dar daca tot te am amestecat in cearta cu mine insumi ,spune-mi,mie caruia am recunoscut tot ce fac,tu cum postesti?
Daca nu vrei sa para ca o lauda,sau nu crezi ca ajuta pe altii,poti sa imi zici pe privat
|
Scuze de mica întârziere, am fost în rugăciune ! Deci , subsemnatul Cristian Ștefan P. , domiciliat în București sectorul 3, postesc astfel :miercurea și vinerea și toate Posturile Mari de peste an . 2- Nu mănânc carne, lapte, ouă . . . ( de dulce ) și nu iau în considerare chestia cu ulei și fără ulei . 3-Post negru nu am ținut niciodată, nu pentru că nu pot, dar n-am avut bunăvoință .3 - în general pun accentul foarte mult pe rugăciunea scrisă inclusiv Psaltirele amândouă, rugăciunile SF.Părinți , și rugăciunea liberă plus meditația spre Dumnezeu și Maica Domnului. În Rugăciuni sunt incluse și 10- 12 Acatiste plus Sfinții mei de suflet. Cam asta este d'le prieten din listă Iustin !