În prealabil postat de amarius
Sisu-le, este normal ca cei crestini, cei care cred ca Isus este Fiul Lui D-zeu, sa considere minciuna atunci cand se spune ca se crede in Isus, dar in ce se vrea si nu in totalitatea Lui.
@ umilul, ti-a pus din Biblie un exemplu despre ce este Isus, ca nu este inger,... si in multe locuri arata ca este nascut si nu creat, s-a facut si Om ptr. putina vreme (deoarece altfel nu avea cum comunica cu oamenii, nu puteam fi iertati fara a murii ptr. noi,...), a implinit proorociile privitoare la Mesia,...
Daca nu se crede ce este Isus in evanghelie, este inselatorie, la fel si musulmanii il respecta il cred ca prooroc, dar nu cred in el ca Mantuitor, mormonii la fel,... deci ca martor a Lui Iehova sa crezi in cineva dar sa nu crezi in ce spune El despre sine, este ca si cum l-ai face mincinos ptr. cine are ca dovada Noul T.
De aceia este justificata ca erezie aceasta miscare a martorilor sau a celor ce se bazeaza pe Noul T. dar se crede doar in parte.
Intrebarea este ,,Cine este Acesta de Îl ascultă chiar și vântul, și marea?,, Marcu 4.41 si ,,Cine este Acesta de iartă chiar și păcatele?,,
iar raspunsul este ,,Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeți că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu; și crezând, să aveți viața în Numele Lui.,, Ioan 20.31
El era si Om si D-zeu, nu jumi/juma ci Om din plin (100%) si D-zeu din plin (100%).
|