Subiect: Cand vom muri?
View Single Post
Vechi 18.02.2010, 14:10:10
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Deci mulțumesc că m-ai făcut papagal îndreptându-mă căci chiar papagaliceam după CLD în postarea anterioară care te-a determinat să mă faci papagal... deci nici o supărare, ci nu ai greșit și iată că și eu mă gândeam că am greșit că nu am zis de unde debitez eu cele ce le scriu... dar iată mi-ai dat dumneata prilejul să afirm că defapt eu mai mult citez/citam din ale Domnului decât să fie ele răsaduri ieșite din pământul cel bun din bobul lui Dumnezeu pus prin Sfinți în mine... deci mi-ai făcut un bine și eu un rău ție deci mă iartă dacă te-am stârnit la mânie prin uitarea mea... căci am năravul ăsta al nebuniei de pe urmă, că mă laud ca un fur, furând în timp ce scriu și uit din interes... deci iată că acum nu mai sunt mincinos mărturisind ci am rămas sus pe poziția de papagal la care m-ai înălțat dumneata... deci mulțumesc lui Dumnezeu că ți-a dat nemulțumirea aceea care te-a făcut să-mi vezi și dumneata bârna... și nu numai eu pe a ta... numai de acum să nu ne apucăm să ne duelăm cu ele dacă tot le-am scos... unul altuia... și mai știu că tu nu vroiai să ți-o scot fiindcă ți-o știai scoate și singur la goglindă... așa că mă iartă că ți-am răpit și plăcerea asta. Știu ce ai să răspunzi... papagal. Să fi căpătat un tictactoe? tictactoe este un mic progrămel făcut în java... cam dejaba. Deci papagal, știu, dar nu oridecare ci așa ca o placă stricată... că eu așa mă autodefineam cândva, din păcate.

și încă o chestiune, slugi mAllahiene nu fac la nimeni iar închinare la Dumnezeu, că văd că nu numai papagal m-ai făcut ci și... dar mă fac că nu văd... trec cu vederea... ca să nu zici apoi că eu sunt mândru... ori viclean ori iute la mânie... deci nu... iată, trec și de data asta cu vederea.

Last edited by vsovivi; 18.02.2010 at 14:24:24.
Reply With Quote