View Single Post
Vechi 18.02.2010, 16:24:59
ghedeon
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Atunci ce incerci sa faci acum mai exact?

Tu chiar esti sincer in afirmatiile pe care le faci? Eu te-am intrebat daca ceea ce afirmi e in concordanta cu ceea ce in mintea ta??
Da,ceea ce am spus e ceea ce e si in mintea si inima mea.

Citat:
Ai spus ca oricine crede in Hristos se mantuieste pentru ca e de ajuns, si daca face si fapte bune..totul e perfect!! Dar nu pica bine acest argument spus din partea unui ortodox, nu??? Asta era ca sa justifici de fapt de ce nu esti tu ortodox si esti altceva !
Nu am zis ca daca face si fapte bune totul e perfect. faptele bune sunt o confirmare a faptului ca aceea persoana e credincioasa. Nu am zis credinta + fapte. Dc spui ca ai credinta si traiesti ca dracu atunci e clar ca declaratia de credinta e o minciuna.
Din pacate pe forumul asta nu am vazut pe nimeni care sa zica ca e suficienta credinta in Hristos ca sa fii mantuit. Pe langa credinta mai adauga x elemente,ceea ce anuleaza suficienta jertfei lui Hristos.
Si nu am nici o pb cu ortodocsii, nu stiu unde ai scos-o. Familia mea e ortodoxa.

Citat:
Ti-e tie de avorturi si hotii ( astea sunt argumentele stupide invocate de pastor la cateheza) sa fim seriosi!!!...pe tine te macina pana la os aducerea in comunitate a cat mai multor specimene umane...lasa-ma cu tocanita asta de minciuni pe care le-ai invatat la cateheza-racoleza, poti???
E realitatea prezenta, nu pot sa neg ceea ce e evident. Romania e o tara decazuta moral, desi e plina de "crestini" cu numele. Dc tie ti se pare ca avortul sau furtul sau crimele sunt probleme neesentiale pt o societate inseamna ca traiesti pe alta planeta.
Nu caut sa aduc pe nimeni nicaieri, nu stiu de unde ai scos-o. Arata-mi ce invitatie am facut pe aici?

Citat:
Dar ce esti draga atunci? Mormon, penticostal, "martor"...ca vreau si eu sa vad exact de la cine provine interpretarea, "mancarimea" si in ce stil ti s-a facut intens cateheza-racoleza!!!
Nu iti pot asuma confesiunea, doctrina care te diferentiaza de celelalte?
Din ce am spus pana acum ce te face sa crezi ca nu sunt ortodox?

Citat:
Mai frate, pai asa intentionez...dar ti s-a blocat cd-ul, ce ai...incearca sa gandesti un pic...take a break!!!!

Suntem ortodocsi, deeeeeci credem in Hristos de o gramazime de secole ( nicidecum de 2-3), stim ce inseamna mantuirea, stim ce inseamna sa faci fapte bune...dar crede-ma ca ar fi total anormal sa iti prezentam tie vreun jurnal al faptelor noastre bune...deci stai calm, cauta atei...de vrei sa faci o treaba, incearca sa uiti de disconfortul interior pe care ti-l produce Ortodoxismul!!!!
credeti in Hristos de o gramada de secole,dar cand cineva va spune despre credinta in Hristos imediat sari pe el ca nu e ortodox. Ca sa fiu pe placul tau ar trebui sa vorbesc despre ce? Cand ti-am zis sa citesti Evrei 11 sau cand ti-am prezentat exemplul lui Iosif din VT ai sarit imediat pe mine ca am ganduri ascunse,fara ca eu sa fi facut nimic deplasat.
Ce sa inteleg de aici? ca ai o pb cu cei care citesc Sfanta Scriptura.

Citat:
Informeaza-te si tu sa vezi ce mai face BOR ( nu te bloca numai la ce spune pastorul), mai intra si tu la o Sfanta Litughie, participa, incearca sa vezi si cum ne ajutam intre noi, mai viziteaza Manastiri Ortodoxe ca nu te mananca, sunt tezaurul nostru...al Romaniei, si mai stai acolo pe-un scaun, asculta, mai incearca sa vezi credinta...mai ai multe de studiat sa stii ca sa intelegi macar...putin din ce inseamna Ortodoxia pana a o uri atat de mult cum o faci!!!
Nu urasc ortodoxia, urasc ipocrizia,fariseismul si minciuna. Am mers la BO destul de des, deci argumentele tale is nefondate.De unde ai scos tu ca urasc ortodoxia nu stiu.

Citat:
Fii pe pace...stim si noi ce spune Sfanta Scriptura, sau pe tine te roade ca stii cu totul altceva, interpretat de X Profet-easa?

Tu propovaduiesti altceva, o alta doctrina, o alta interpretare, si ceva nu iti da pace, Ortodoxiaaaa..te roade...te mananca, fii sincer...ai o suferinta instaurata de secta ta, crezi ca nu se simte??
Zi-mi exact ce am propovaduit? Ce te-a deranjat asa de tare in ceea ce am zis? chiar as vrea sa imi arati.
Ti-am zis ca nu sunt adventist dar tot o dai cu White intr-una. ai o fixatie pe femeia asta.

Citat:
Fii pe pace, ar trebui sa simti bucurie chiar, sa-ti salte sufletul de bucurie...ca noi ortodocsii suntem pe drumul cel bun, am facut acei cativa pasi necesari...de acum ne are Dumnezeu in paza, ne straduim si noi cum putem sa inaintam...bun asa?
ai facut acei pasi necesari....faci lumea pacatoasa,mincinoasa, acuzi fara motiv cand cineva vb despre Hristos. dc consideri ca am gresit, in loc sa ma acuzi ar fi trebuit sa imi arati unde am gresit si cu ce, ca sa ma pot indrepta. Nu sa dai cu bata.

Citat:
Noi insa nu putem deveni crestini adevarati in cateva sapatamani-luni de studiu intensiv a doctrinei spusa de orice nataflet de pastor, si de cum iesim pe poarta sa fim mantuiti si sfinti...stai tu linistit, la noi lucrurile sunt un pic mai profunde si mai sanatoase...ca vorba aia suntem romani, nu americani cu ochii cercuri...care au profetii in timp ce sufera de diverse crize ( existentiale, financiare, de epilepsie...sau de personalitate!)...mai stim si de smerenie, ascultare, nevointa...avem noi alte notiuni!

Pastorul Pavel mi-a explicat doctrina, e f clar in ceea ce zice. Famenul etiopian a devenit crestin in cateva ore cat a stat cu Filip, Corneliu si casa lui au devenit crestini in cateva ore.
Probabil mesajul simplu al Evangheliei nu e pe placul tau pt ca nu il poti accepta si preferi sa crezi alte lucruri considerand ca acelea iti vor da mantuirea.
Nu stiu ce o dai cu americanii, dar ca tot veni vorba de crize, nu cred ca Romania o duce extraordinar din punct de vedere economic :). si nici nu a dus-o vreodata. Nu cred ca trebuie sa ii plangi tu pe americani, romania e de plans destul de mult.

Citat:
Ai grija sa nu mai faci pacate vorbind aiurea si spunand minciuni pentru a-ti implini scopul marsav!!!!...iti sugereaza o crestina!
Ce am vb aiurea? Cu ce am mintit? Ce scop marsav am?
esti paranoica ,sincer.
Reply With Quote