Citat:
În prealabil postat de ghedeon
nu m-am razgandit, am zis ca faptele is o consecinta a credintei, dar se pare ca ti-e cam greu sa pricepi. nu e credinta si fapte, e doar credinta.
Harul e dar nemeritat, se pare ca nu stapanesti bine termenii. Nimeni nu merita harul Domnului dar El ni l-a dat.
Zici ca Pavel afirma ca mantuirea vine prin credinta dar,adaugi tu, nu doar prin credinta. Adica tu esti mai in masura decat Pavel sa spui cum e omul mantuit?
|
te tot invirtesti in jurul cozii cu credinta dar nu poti iesi . atunci cum zice apostolul "credinta fara fapte este moarta ca trupul fara suflet"?sau nu ai citit si acest verset ,ori e scos din biblia ta?darul e nemeritat ,dar harul se da pentru credinta , pentru al ajuta pe crestinul ortodox sa se sfinteasca si sa ajunga sfant.din pacate noi ortodoxii mai avem si ispite, mai cadem si in pacate dar avem posibilitatea curatirii prin marturisire la duhovnic spre deosebire de sectari care au renuntat la tot si fac marturisirea credintei si stau linistiti diavolul nu-i ispiteste ca si asa sunt ai lui. dormiti linistiti diavolul va pregatit un loc cald in IAD alaturi de el .si nu o zic eu sarmanul si pacatosul ci chiar biblia pe care o vanturi si o rastalmacesti ."ori de cite ori cadeti ridicat-va si va curatiti"daca aveti unde, noi avem pentru ca am pastrat legatura cu hristos si apostolii de aceea uriti biserica pe care a zidit-o si portile iadului nu vor birui .nu spun de la mine ci de la hristos din scriptura pe care o agiti dar nu o citesti ,doar spui ce te-a invatat un parlit de pastor ignorant si necitit cu 4 clase primare care abia silabiseste dar "plin de duh"...mai cerceteaza biserica sa vezi ca nu e statica ci vie si nu fugiti de ea ca dracul de tamaieca nu va face nimic doar va arata greseala in care va aflati