View Single Post
Vechi 18.02.2010, 16:36:19
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Ca Iisus este Dumnezeu e foarte clar, Biserica a crezut astfel din toate timpurile, se pot cerceta sursele istorice din primele secole
Martorii lui Iehova nu sunt crestini dupa parerea mea, sunt doar o organizatie care interpreteaza Biblia dupa o traducere proprie, eronata ca sa le iasa lor doctrina

Biblia (nu traducerea NWT) este foarte clara referitor la dumnezeirea Fiului numai ca martorii vor interpreta versetele spre a le iesi invatatura, ori asa fiecare poate interpreta Biblia si poate sustine ca are dreptate

oricum cine are ochi de vazut vede ca

Căci un copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Prințul păcii(Isaia 9:6)

Iar către Fiul: "Tronul Tău, Dumnezeule, în veacul veacului; și toiagul dreptății este toiagul împărăției Tale. (Evrei 1:8)

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul. (Ioan 1:1)

A răspuns Toma și I-a zis: Domnul meu și Dumnezeul meu! (Ioan 20:28)

Acesta este chipul lui Dumnezeu celui nevăzut, mai întâi născut decât toată făptura. .Pentru că întru El au fost făcute toate, cele din ceruri și cele de pe pământ, cele văzute, și cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El și pentru El.(Coloseni 1-15-16)

Căci întru El locuiește, trupește, toată plinătatea Dumnezeirii, (Coloseni2:9)

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)