Citat:
În prealabil postat de ghedeon
Ce am vb aiurea? Cu ce am mintit? Ce scop marsav am? esti paranoica ,sincer.
|
Ghedeon, se prea poate sa fiu paranoica sa stii...insa nu eu sunt cea care pomeneste de White, desi in mesajul asta te-am intrebat care iti e fondatorul...tocmai pentru ca zici ca nu ar fi White!
Ghedeon mama, un om care face pacate...nu inseamna ca e mincinos si pagan pentru ca asa ti-a zis tie Pastorul Pavel si pentru ca l-ai crezut, ci poate ca il incearca cel rau..se lupta si el cu relele, cu patimile, mai cade si el ca tot omul...dar Dumnezeu e acolo sus si ii va ghida pasii, pentru ca e crestin si samanta a fost deja aruncata!
Nu te mai erija in salvatorul Terrei, ca esti penibil...ti-a casunat acum pe Romania ca e tara ortodoxa si faci alergie la Adevar, stai linstit...si aici unde unde stau eu sunt majoritari sectari cu totii...insa betivanii dorm in centrul orasului, adolescentii consuma spirtoase preponderent, consuma droguri, cersetorii stau la colt de cladire cu paharul in fata....de ce nu mai poti incerca sa fii si tu obiectiv macar putin?
Toata lumea cunoaste Evanghelia, stie unde sa gaseasca Biblia, stie sa citeasca, peste tot sunt Biserici, fiecare poate intra si de 100 ori pe zi daca asta ar vrea....dar slabeste-i si tu putin, lumea care nu vrea sa creada si sa citeasca...nu o va face daca vii tu cu Biblia reinterpretata de fondatorul tau
( retine, nu am zis nimic de White!!!!)
Femeile care vor sa faca avorturi, iti vor raspunde ca ele nu cred in Dumnezeu pur si simplu, nu ca le fac pentru ca asa le sfatuieste Preotul in Biserica..intelegi asa putin din ceea ce iti spun eu???
In Romania mai sunt si atei, dar incearca sa nu te mai ofuschezi atat de procentajul mare de ortodocsi din ea...incearca sa respecti si tu religia tarii, si sa intelegi ca nu e frumos sa o parazitezi, "ortodoxule" catehizat de pastor care esti..si care vezi numai pacatosi in jurul tau, din pacate!
Dar auzi, de ce nu ii lasi pe credinciosii aia ortodocsi adevarati sa aiba grija de fratii lor, asa te-au invatat la cateheza nu??... ca e frumos sa iti bagi coada...ca stii tu cine?
Doamne ajuta!