View Single Post
Vechi 18.02.2010, 17:24:00
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Pastorul Pavel mi-a explicat doctrina, e f clar in ceea ce zice. Famenul etiopian a devenit crestin in cateva ore cat a stat cu Filip, Corneliu si casa lui au devenit crestini in cateva ore.
Probabil mesajul simplu al Evangheliei nu e pe placul tau pt ca nu il poti accepta si preferi sa crezi alte lucruri considerand ca acelea iti vor da mantuirea.
Nu stiu ce o dai cu americanii, dar ca tot veni vorba de crize, nu cred ca Romania o duce extraordinar din punct de vedere economic :). si nici nu a dus-o vreodata. Nu cred ca trebuie sa ii plangi tu pe americani, romania e de plans destul de mult.

Ce am vb aiurea? Cu ce am mintit? Ce scop marsav am?
esti paranoica ,sincer.[/quote]
axemplele pe care leai enumerat sunt adevarate dar FILIP si PAVEL doar au fost instrumentele sf duh care iau luminat .sutasul Corneliu sa botezat cu toata casa lui nu numai cei maturi .daca ai intilnit doar un pastor si teai predat lui nu inseamna ca esti desavirsit ori IISUS zice "fiti desavirsiti caci si TATAL desavarsit este ".daca mesajul EVANGHELIEI ar fi simplu nu s-ar mai rataci atatia ci ar fi o turma si un pastor, am fi toti madulare ale aceluiasi trup al lui hristos nu o multime de biserici si secte care se numesc crestine dar se contrazic pe termeni si intelesuri ale aceluiasi verset.ar trebui inteles de toti la fel caci hristos e unul duhul sfaT UNUL biblia una .atunci de ce multitudinea de interpretari ale ei ?vezi ce zice ap pavel colosenilor in prima epistola chiar din primul capitol daca intelegi dar ma indoiesc
Reply With Quote