Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Ghedeon, se prea poate sa fiu paranoica sa stii...insa nu eu sunt cea care pomeneste de White, desi in mesajul asta te-am intrebat care iti e fondatorul...tocmai pentru ca zici ca nu ar fi White! 
|
ai zis profeteasa, referindu-te la o persoana de gen feminin si de aici am concluzionat ca te-ai referit la White, cum ai facut-o si mai inainte.
Citat:
Ghedeon mama, un om care face pacate...nu inseamna ca e mincinos si pagan pentru ca asa ti-a zis tie Pastorul Pavel si pentru ca l-ai crezut, ci poate ca il incearca cel rau..se lupta si el cu relele, cu patimile, mai cade si el ca tot omul...dar Dumnezeu e acolo sus si ii va ghida pasii, pentru ca e crestin si samanta a fost deja aruncata!
|
Un om care traieste in pacat nu poate fi numit crestin. Asta o spune apostolul Ioan,nu eu. Caderea in pacat e intotdeauna insotita de reabilitare si nu de CONTINUAREA trairii in pacat.
David dupa ce a pacatuit cu Bat seba si Dumnezeu l-a mustrat si pedepsit nu a mai curvit niciodata. Intelegi?
Insa in ziua de azi moda e sa pacatuiesc, ma duc "Doamne iarta-ma" si maine fac la fel. E egal cu zero.
Citat:
Nu te mai erija in salvatorul Terrei, ca esti penibil...ti-a casunat acum pe Romania ca e tara ortodoxa si faci alergie la Adevar, stai linstit...si aici unde unde stau eu sunt majoritari sectari cu totii...insa betivanii dorm in centrul orasului, adolescentii consuma spirtoase preponderent, consuma droguri, cersetorii stau la colt de cladire cu paharul in fata....de ce nu mai poti incerca sa fii si tu obiectiv macar putin?
|
da nu ma consider eu salvatorul terrei, Hristos e salvatorul si asta am afirmat pana acum.
Nu mi-a casunat pe Romania chiar deloc. iar tragi concluzii aiurea. Nu eu am plecat in Germania(Ca tine), asa ca dintre noi 2 nu stiu care are problema cu tara in care s-a nascut.
Legat de ce fac cei din germania si ca is beti etc, e aceeasi problema ca si in romania. oameni pacatosi fara frica de Dumnezeu. unde vezi tu ca am afirmat ca romanii is pacatosi si restul neamurilor is sfinti?
Citat:
Toata lumea cunoaste Evanghelia, stie unde sa gaseasca Biblia, stie sa citeasca, peste tot sunt Biserici, fiecare poate intra si de 100 ori pe zi daca asta ar vrea....dar slabeste-i si tu putin, lumea care nu vrea sa creada si sa citeasca...nu o va face daca vii tu cu Biblia reinterpretata de fondatorul tau ( retine, nu am zis nimic de White!!!!)
|
pai si de ce nu vor? chiar as vrea sa imi spui de ce nu vor oamenii sa creada. Iti spun eu de ce, pt ca iubesc mai mult pacatul decat pe Dumnezeu.
Dc citesti postul de mai sus al lui Jane ai sa vezi ca e f bine punctat. de ea stii sigur ca e ortodoxa, dar uite ca a pus degetul pe rana,tot ce a spus acolo e trista realitate. oamenii vor sa traiasca in pacat si nu vor sa vina la Lumina.
Citat:
|
Citat:
Femeile care vor sa faca avorturi, iti vor raspunde ca ele nu cred in Dumnezeu pur si simplu, nu ca le fac pentru ca asa le sfatuieste Preotul in Biserica..intelegi asa putin din ceea ce iti spun eu???
|
la fel ca mai sus, de ce nu cred? tu afirmi ca suntem crestini de 2000 de ani dar incet incet imi spui ca de fapt lumea nu crede.
Citat:
In Romania mai sunt si atei, dar incearca sa nu te mai ofuschezi atat de procentajul mare de ortodocsi din ea...incearca sa respecti si tu religia tarii, si sa intelegi ca nu e frumos sa o parazitezi, "ortodoxule" catehizat de pastor care esti..si care vezi numai pacatosi in jurul tau, din pacate!
Dar auzi, de ce nu ii lasi pe credinciosii aia ortodocsi adevarati sa aiba grija de fratii lor, asa te-au invatat la cateheza nu??... ca e frumos sa iti bagi coada...ca stii tu cine?
Doamne ajuta!
|
Folosesti des termenul de ofuscat, ca urasc, dar senzatia mea e ca tu ai aceste trairi. chiar nu ma deranjeaza un ortodox adevarat care traieste cu adevarat o viata de credinta. Ma bucura sa vad lucrul acesta.
EU nu am parazitat nimic, m-am referit la oameni nu la religie. ca desi se dau ortodocsi,nu sunt. asta e problema la care fac referire.