View Single Post
Vechi 18.02.2010, 20:48:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Simbolul poate sa-l inteleaga oricine e bine intentionat: facem si noi o catedrala frumoasa pt a ne arata iubirea fata de Dumnezeu!
Sacrificand banii pentru alte 2000 de Biserici.

Frumosa dragoste.

Citat:
Inainte sa incepi cu idealisme si "cladeste templul Domnului in sufletul tau",
Departe de mine gandul asta..

Citat:
Aha... Banuiam eu!
Da, crestinesti banuieli.
Ochiul curat..

Citat:
Deci tocmai pentru ca omul este failibil in comportament si credinta, oamenii mai fac si asemenea gesturi ca de la copii la parinti, pt a-si arata dragostea si a cere iertare.
Da, cam asa. Daca tot nu suntem in stare sa folosim iertarea pe care el ne-o da gratuit si fara limite, atunci macar sa o cumparam.

sau:

Doamne, iarta-ne ca am lasat 300.000 romani fara biserici, in schimb ti-am ridicat catededrala asta, nu incap mai mult de 5000 dar uite ce tzuguiata este!

Citat:
Dragoste pentru Parintele nostru si iertare pentru greseli. E un fel de ...."mami uite ce desen frumos ti-am desenat!" (desi ieri am spart vaza care-ti placea atat de tare)...
Mama, iarta-ma ca ti-am spart toate vazele, dar am avut nevoie de cioburi ca sa-ti fac cadou mormanul asta. Vezi ce inalt a iesit?

Citat:
Evident tu nu ai cum intelege un asemenea comportament pt simplul motiv ca nu gresesti niciodata si nu ai cum sa ai sentimente de vinovatie...
..sau pentru ca e stupid?

Citat:
Referitor la aspectul arhitectonic fac o predictie: daca se va construi conform proiectului, aceasta catedrala va fi nu frumoasa, foarte frumoasa!
Si foarte putin utila. Fata de alte 2000 biserici s-ar fi putut construi cu aceeasi bani.

Citat:
M-am uitat atent la proiect, imi place arhitectura frumoasa in general (si ma cam pricep), si pot sa te asigur ca va fi un succes!
Arhitectural? Ma indoiesc ca ar putea concura cu Notre Dame. Sau Sf. Sofia.
Dar ar putea concura f. bine cu Casa Poporului..

Citat:
Referitor la turnul Babel, mai cititi si voi Scriptura si dati exemple care sa se potriveasca cu tema in discutie!
Cred ca e suficient.

Citat:
Nu exista nici o legatura intre tema catedralei si acel turn, din orice punct ai privi: simbol, idee etc.
Pai ce or zis ceia oameni, iaca daca nu ne putem ridica la Dumnezeu prin schimbarea purtarii noastre, macar sa facem un turn maaaare cu care sa ajungem pana la El.

Asa si in zilele noastre.

Am uitat se pare complet de pilda talantilor.
Reply With Quote