View Single Post
Vechi 18.02.2010, 21:27:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
proiectul megaloman al catedralei poate genera dintr-un anumit complex de vinovatie al unor ierarhi ortodoxi, care nu au reactionat pe masurra la daramarea unor biserici,
Pai stim la ce reactie se asteptau paganii si sectarii. Una care ar fi determinat daramarea a inca zece.
Cu asta ar fi fost foarte fericiti.

Citat:
si acum vor sa isi rascumpere gresala in fata Domnului,intr-un mod eronat, zic eu !
Am niste vesti fulger pentru tine. Si chiar si pentru unii din ortodocsii nostri. Dumnezeu nu ia mita nici macar sub forma de imobiliare. Iarta gratuit!

Citat:
Mai bine ar face 100 de programe sociale si de ajutorare a unor amarati si handicapati, care sunt destui in tara asta !
Mai bine ar da burse copiilor de taran sarac din muntii apuseni,sau din alte zone ale tarii !
Pai cu alea se ocupa alesii neamului cei cvasi-atei, ortodocsi foarte doar cand vin alegerile.

Citat:
Se stie doar ca biserica ortodoxa nu prea exceleaza la capitolul; implicare in social !
De unde se stie?
Din massmedia care nu face decat sa ne prezinte ce e mai rau in Biserica?

Pentru ca nu se plateste reclama in paginile ziarelor?

Hai sa dam 10.000 euro sa stie lumea amatoare de "Libertatea" si "ProsTv" care da pe la biserica doar de Pasti si poate de Craciun, ce proiect frumos am derulat cu altii 10000..
Reply With Quote