View Single Post
Vechi 18.02.2010, 21:48:13
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
hai sa o lasam balta ca toti suntem mesteri la vorbe lasati-l pe dzeu sa judece ...vrei sa spui ca tu nu pacatuiesti cu gandul? daca te pun la incercare pici testul de fapt toti inclusiv eu.
Hm. Costel nu stiu ce rezultat va avea la test, dar tu l-ai si picat, fiindca i-ai si trimis gandurile tale negative!... Vezi, nici macar cand vorbim strict la obiect, nu ne putem stapani!
Dincolo de orice teorie mai mult sau mai putin religioasa, toata lumea este de acord cu un lucru: suntem intruchiparea propriilor noastre ganduri. Daca transmitem ura, ura vom primi. Daca invidiem, dispretuim etc, vom primi la fel. Daca dorim mereu si mereu altceva la cel de langa noi, vom trai o viata de lamentari cum ca meritam mai mult, dar Dumnezeu e... nedrept!...
Am mai auzit pe alte topicuri despre ideea ca nu poti iubi neconditionat... Oare asa este? Cu cat ne rugam mai mult si mai sincer, cu atat vom simti o intelegere mai mare pentru toti din jur, si o dorinta inexplicabila de a imbratisa cateodata pe cineva, si nu din ipocrizie!

Gandul bun este radacina tuturor implinirilor noastre!
Reply With Quote