Subiect: TIMPUL ?
View Single Post
Vechi 22.03.2007, 11:46:04
citystar citystar is offline
Banned

Data înregistrării: 29.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de citystar
de unde sti ca acum 15 000 de ani s-a creat Pamantul? erai pe atunci? Esti sigur ca acum 15 000 de ani ? Cum ne demonstrezi ? daca esti mai tare decat oamenii de stiinta care trimit sonde spatiale in univers.
Cum iti explici ca au fost descoperite cranii de dinozauri ?
Eu as pune problema altfel:sa demonstreze cercetatorii ceea ce afirma,nu sa contrazica evidenta si realitatea.Eu am incredere in Biblie si in scrierile Sf.Parinti,nu in nu stiu ce cercetatori atei,pagani sau sectanti.Sa demonstreze ei ce rost avea sa fie creat Pamantul acum nu stiu cate miliarde de ani,etc,iar omul sa apara acum cateva mii de ani.Chestia cu 15 000 de ani am citit-o intr-o carte ortodoxa si ii dau dreptate,fiindca are perfecta logica.
atunci sa demonstreze si sfintii parinti ca pamantul a fost creat acum 15 000 de ani. vreau demonstratii ruguroase ca lumea fost creata in 6 zile a cate 24 de ore ziua si nu in 6 ere geologice a cateva milioane de ani era, vreau explicatii de la sfintii parinti asupra originii craniilor de dinozauri gasite, asupra miscarii placilor tectonice, asupra cauzelor cutremurelor, asupra formelor de relief formate prin incretinere etc.
Daca nu vrei sa accepti cercetarile stiintifice ale oamenilor care au pregatire de specialitate ptr asta, atunci nu mai folosi calculatorul si internetul, nu folosi forum, toate astea sunt create de oameni de stiinta atei, pagani, sau cum vrei tu sa le zici si nu ajuta la mantuire. Nu folosi vase de bucatarie ca au fost create de ingineri atei, nu folosi nimic din tehnologie, traieste ca in epoca antica. Nu sta pe scaun din lemn facut de tamplari (care au lucrat sub comanda unor ingineri), nu pune sticla la geamuri, traieste in coliba, nu folosi absolut nimic tehnologie. Totul ce inseamna tehnologie e facut de atei si pagani.
Si nu mai cumpara produse cu cod de bare ca ascunde in el 666 (s-a demonstrat asta). Orice om care cumpara produse cu cod de bare cu 666 accepta diavolul in viata lui. (in apocalipsa scrie clar de 666)
Reply With Quote