View Single Post
Vechi 22.03.2007, 12:08:01
cristy cristy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

buna tuturor!
sunt noua pe acest forum si sper ca ma puteti ajuta. problema mea este urmatoarea:
sunt casatorita de cateva luni si, desi am locuit cu sotul meu inainte de casatorie, dupa ce ne-am cununat, lucrurile s-au schimbat. dragostea noastra e la fel de mare, dar probleme au aparut in comunicare.
eu stau rau la capitolul asta. a fost prima mea relatie serioasa, primul meu barbat. el are experiente cuplului si a relatiilor de durata, dar eu a trebuit sa invat din mers. stau si ma gandesc ca nu am notiunea cuplului: nu stiu sa comunic, de multe ori ma las condusa de orgoliu si mandrie. cand sunt stresata de la serviciu si se intampla ceva si acasa, ma descarc pe el, sunt impulsiva, ii vorbesc urat, ridic vocea.
ma controlez mult si lupt cu mine sa ma autoeduc. dar mai am scapari... si una am avut aseara. o discutie banala, s-a transformat in cearta. imi ranesc sotul si trebuie sa ma opresc.
ce ma supara mai tare e ca tineam si post... si simt ca am intinat postul de miercuri, simt ca am gresit in fata sotului meu si mai ales in fata lui dumnezeu.
ma simt cumplit, si ma doare sufletul.
cum renunt la orgoliu, mandrie, cum ma pot indrepta sa nu mai fiu agresiva cu el? e un barbat extraordinar si nu merita asta. simt ca imi bat joc de ce mi-a harazit dumnezeu.
va rog, astept sfaturile voastre.
domnul sa va aiba in paza lui! sanatate!
Reply With Quote