View Single Post
Vechi 22.03.2007, 12:59:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Eu am zis ca cinstesti pe DUMNEZEU cand ajuti un om nu ca o faci pentru DUMNEZEU.
Stim cu totii ca este voia LUI DUMNEZEU nu a noastra (facase vaia TA si nu a mea).

Referitor la aceste citate sincer nu ma impresioneaza cu nimic pentru ca sant citate subiective si ele au fost scrise in general de Preoti sau mai marii Bisericii Ortodoxe iar ei nu pot spune ca un om poate sa fie mai aproape de DUMNEZEU in natura, sau daca este indrumat de un om care nu este din aceeasi Biserica din care face parte el.
Aceste citate spun adevarul dar fara limitarea care este Biserica ca institutie(cladire).Am mai spus si mai spun Domnul NOstru HRISTOS nu a costruit Biserica in plan fizic unde orice om o poate batjocori ci in sufletul omului,la asta sa referit cand a spus:ca pe aceasta piatra voi construi Biserica Mea.
Crezi ca un Preot va fi judecat de DUMNEZEU separat de un om de rand sau mai aspru???????
Domnule Arhanghel,
se pare ca domnia ta intzelege unele lucruri si le respecta ca atare, si acest lucru este foarte frumos din partea ta, doar ca gresheste un pic, numele Domnului nostru, nu stiu daca este intr-adevar vre-o problema, dar eu imi fac totusi datoria si afirm cum ca Dumnezeu ni l-a dat, unora, pe DomnUL NOstru IiiisTuLs HRISTOS, si nu te supara ca e posibil sa-i fi scris si eu gresit numele, adica sa greshesc si eu, ca doar n-am beut nishte cerneala dupa care nu mai greshesc nimic nici sa vreau. Iar asha cum nici biserica nu este doar o notziune abstracta, nici sufletul unora... Si cinestie cum ne va judeca si pe cine... Unii ca mine spera sa nu fie nevoit sa ajunga pe acolo... dar se pare ca... desi n-ar fi rau sa ajungam in locurile binecuvantate fara chestiuni nasoale...
Reply With Quote