Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Eu am zis ca cinstesti pe DUMNEZEU cand ajuti un om nu ca o faci pentru DUMNEZEU.
Stim cu totii ca este voia LUI DUMNEZEU nu a noastra (facase vaia TA si nu a mea).
Referitor la aceste citate sincer nu ma impresioneaza cu nimic pentru ca sant citate subiective si ele au fost scrise in general de Preoti sau mai marii Bisericii Ortodoxe iar ei nu pot spune ca un om poate sa fie mai aproape de DUMNEZEU in natura, sau daca este indrumat de un om care nu este din aceeasi Biserica din care face parte el.
Aceste citate spun adevarul dar fara limitarea care este Biserica ca institutie(cladire).Am mai spus si mai spun Domnul NOstru HRISTOS nu a costruit Biserica in plan fizic unde orice om o poate batjocori ci in sufletul omului,la asta sa referit cand a spus:ca pe aceasta piatra voi construi Biserica Mea.
Crezi ca un Preot va fi judecat de DUMNEZEU separat de un om de rand sau mai aspru???????
|
nu stiu daca va fi judecat mai aspru pt ca pe pacatosi Dumnezeu ii vedela fel ci doar ca preotii au un anumit legamant cu Dumnezeu atunci cand se hirotonesc ei depun un fel de juramant.Depinde de pacatele pe care le savarseste de nr de gravitatea lor depinde si de cainta fiecaruia nu numai a preotilor depinde si de viata pe care a dus-o.Dumnezeu vede si lucrurile bune pe care le facem nu numai cele rele cum facem noi.In general un preot face multe sacrificii in viata se lasa pe sine pt Dumnezeu si pt oameni isi lasa familia ,copiii pt cei din jur ,un lucru foarte mare si care va conta si la Judecata Eu ii admir pe adevaratii preoti pt viata pe care o duc si le doresc sa aiba parte decat mai putine ispite in viata sa duca o viata cat mai linistita