Citat:
În prealabil postat de spinu
:D da..si eu tot 17-18 ani am si credema stiu foarte bine care sunt tentatiile tineretii; si totusi vreu sa nu uiti ceva , si anume faptul ca daca cel de langa tine greseste nu trebuie si tu sa faci la fel duar pt ca este " la moda" ,si zic asata pt ca oamenii inainte erau mai rezervati cu privire la relatiile intime; acum tot uitanduse al TV si auzind din alte parti, normal ca zic ,, frate ia sa o fac si eu" . Trebuie duar sa te infranezi exact ca atunci cand ai tine post, si sa nu mai asculti la ce zice lumea, nu te teme ca nu vei fii bagata in seama duar pt ca nu faci asta si gandestete ca in ochii lui Dumnezeu esti mult mai castigata :D sau castigat, irinarel vine de la irina nu???? sper:D
|
Da, intr-adevar, vine de la irina...mersi mult pentru sfat. Dar sa stii ca atunci cand etsi ispitit e mult mai greu sa te abtii.Nu vorbesc de mine personal, ca eu oricum nu as avea nici o sansa sa fac asa ceva(adica sa cad in pacat)chiar de as vrea...Dar pentru fetele care sunt asaltate de baieti e mai greu sa ramana cu gandul la Dumnezeu.