View Single Post
Vechi 19.02.2010, 12:11:29
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit nedumeriri

sunt intr-o mare dilema; mai inainte de toate vreau sa spun ca nu judec pe nimeni ci doar vreau sa inteleg, sa aflu o parere neutra daca s-ar putea.
de mai mult timp am incercat sa-mi schimb modul de viata si apucaturile in dorinta mea de a deveni un crestin in adevaratul sens al cuvantului si de a ma apropia de Domnul.
Am observat in mediul in care traiesc (cunostinte, rude, etc) ca multe persoane merg regulat la Mosuni, iau post si, in general, au foarte mare incredere si dragoste fata de parintele P. Nu pot sa neg ca au realizari in urma acestor demersuri (stare de sanatate imbunatatita, bunastare materiala, oameni multumiti si optimisti, etc). Din spusele lor am auzit ca parintele are darul de a "vedea" ce s-a intamplat in trecut sau ce va fi. Marturisesc ca am ramas putin pe ganduri deoarece nu cred ca asta e rolul unui preot, sa-ti "ghiceasca" viitorul sau sa-ti spuna trecutul, ieratat-mi fie judecata nevrednica.
Am fost si eu invitata sa merg cu ei dar am ezitat pana acum, nu sunt prea convinsa (iar mi-e teama ca am cazut in pacat). As putea sa spun ca e un adevarat curent sau un fenomen de masa. Stiu, pe site-ul lor sunt postate multe mesaje de multumire si totusi.... Sigur, o sa spuneti ca omul face ce vrea, are libertatea sa aleaga. Asa e, totul e sa alegi bine si cu cap.
Sper sa nu fiu catalogata in fel si chip.
Reply With Quote