View Single Post
Vechi 19.02.2010, 12:30:55
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit Iti multumim Sfinte Parinte si tuturor Sfintilor !!

Oameni buni, vreau sa-mi strig starea de bine, de liniste, pace sufleteasca si multumire!!!!
Dupa multe luni (aproape 2 ani) de chin, de lacrimi, deznadejde, disperare si apoi speranta, credinta si incredere in Sfanta Treime, in Preasfanta si Preacurata noastra Maica Maria, in Sfintii parinti Nicolae, Mina, Nectarie, Rafail, Nicodim si Ana pot spune ca viata noastra a luat=o pe un nou drum. Cel mai important lucru este ca am si eu servici si asa ne descurcam mai usor cu ratele si nevoile casei, usurandu-i pe parinti de o povara si multumindu-i si pe ei sufleteste. Apoi, suntem multumiti ca macar nu s-a intamplat nimic rau si ne rugam in continuare sa ne dea Cel de Sus un copilas sanatos pe care sa-l crestem in dragoste si respect fata de cele sfinte.
Reteta? Am facut foarte putine si suntem intr-o continua perfectionare adica punem tot mai multa ravna in faptele noastre. Rugaciune multa, post, fapte bune, participarea la slujbe, iubirea (e cheia succesului, pe cuvant), smerenia, o autoevaluare corecta (analizati-va putin si veti vedea cat de multe aveti, cat de bogati sunteti dar nu va dati seama), increderea nestramutata si muuulta rabdare. Nu exista minuni, exista doar iubirea LUI pentru noi.
Reply With Quote