Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca
facem o conferinta ASCOR si invitam pe parinte Paraianu...il intrebam:
,,-Parinte ,sunt cateva persoane care va acuza pentru faptul ca in una din cartile Sfintiei Voastre ati afirmat ca ati participat cu bucurie la o sjujba impreuna cu catolicii.
--Daa,si o sa mai particip
-Afirmatia aceasta este f.dureroasa pt cei care tin cu strasnicie...
-Lasa-ma-n pace.Aia sunt niste....Nu va luati dupa toti.Cine vrea sa faca altfel sa faca altfel..Eu nu consider ca oamenii care au alta credinta au pierdut totul .Dumnezeu stie .Numai Dumnezeu stie.Poate tocmai noi astia care zicem ca ii excludem pe ceilalti nu ne vom mantui.
e clar?...nu ,ce mai facem?
mai facem alta conferinta ASCOR ,il invitam iar pe Parintele Paraianu si noi ce facem?...stam afara.NU INTRAM IN SALA DE CONFERINTE ,in semn de protest la afirmatiile parintelui.
|
A vorbit dragostea Parintelui. Slava Domnului pentru ca a cladit in Duh asemenea oameni!
Pentru mine personal, cei care ii trimit iadului pe eterodocsi NU sunt ortodocsi adevarati. Mantuirea este pentru toti oamenii, insa nu toti vor ajunge la fel de aproape de Dumnezeu ("in casa Tatalui Meu multe locasuri sunt").
Noi, ortodocsii, avem sansa sa ajungem cel mai aproape de El, insa vom fi cel mai aspru judecati pentru ca mult am stiut si putin am facut.