View Single Post
Vechi 19.02.2010, 17:16:45
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paetru Vezi mesajul
Cine se duce la Biserica isi da sema ca mai trebuie construite multe Biserici .Eu personal,ca sa ma desfasor,conform ritualului,imi trebuie cam un metru patrat,in conditiile actuale nu am loc nici sa-mi fac semnul Sfintei Cruci.Alerg prin oras ca sa caut Biserici mai libere.Catedrala este fff. necesara,nu este greu ca sa iti dai seama ca la slujbe va fi si un numar de preoti corespunzator.Asa ca nu va fi nici un haos.Vor fi Moaste,icoane deosebite,etc.Un ortodox informat,
nu are cum sa fie contra construirii,catedralei.Singurul lucru care nu-mi convine mie este,de ce la Bucuresti,nu era mai bine in centrul tarii,la Brasov,de exemplu.Eu sunt din Galati.A inceput constructia?

Doamne,ajuta.
Eu nu sunt impotriva construirii catedralei respective ci ziceam sa nu fie facuta asa inalta ca e risipa de resurse materiale si nu prea pare stil ortodox.
Poate ar fi potrivit sa se faca mult mai mare ca suprafata adica ca latime si ca lungime si cu o inaltime mai mica.
Bani sunt,teren este ar trebui inceputa constructia,ce rost are sa fie asa inalta?Apoi 5000 de oameni capacitate e foarte putin pentru un oras in care sunt mult peste 1 milion de crestini ortodocsi.
Reply With Quote